Annica Olsson | Vilodag
818
post-template-default,single,single-post,postid-818,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Vilodag

Idag hade jag inte samma energi som igår. Somnade typ 3 inatt, så idag är man inte så pepp. Hade ont i foten, knät och svank. Plus att tankarna gick. Ikväll är det ju ett program som jag varit väldigt nervös inför. Och att när jag äntligen somnade så vaknade jag av smärta i knät så fort jag rörde mig. Smärta tar verkligen hårt på psyket och energin. Då ska man egentligen tvinga sig iväg ut. Men jag kom så långt att jag bytte om till träningskläder sen så hamnade jag i soffan igen. Vissa dagar går det inte. Det tar emot överallt. Då gjorde jag lite övningar här hemma istället. Det gick ju också bra.., men får ju inte samma kick som att komma ut i friskluften och gå på gymmet.

Men imorgon är en ny dag.. Onsdagar är min nya favoritdag. Och den här onsdagen blir extra kul.. Middag med mamma, Susanne och Anna som är hemma från Tyskland. Vi ska äntligen få ha vår bondekväll igen..

Snart kommer Hanna och Linnet hit. Vi ska stötta varandra genom kvällens program.

Kärlek i massor!

No Comments

Post a Comment