Annica Olsson | Vart är jag på väg?
1605
post-template-default,single,single-post,postid-1605,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Vart är jag på väg?

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera just nu, men jag kommer verkligen aldrig blir en sån som sitter och bloggar flera inlägg om dagen. Ni får som sagt titta in lite då och då och kolla om det hänt något. Är bättre på Instagram då jag älskar bilder och det blir inte lika många moment som att blogga. Det är så intressant hur folk tänker om det här. Jag har hört hur vissa tycker att jag ska ta vara på den här tiden och publicera mkt och få många följare osv.. Men jag skulle faktiskt inte kunna bry mig mindre om antal följare eller gilla. Jag har nog aldrig brytt mig så mkt om det. Dom som gillar mig, gillar mig och dom som vill fortsätta följa mig gör det. Jag lägger ut och skriver saker för mig själv och till dom som faktiskt vill lyssna. Sen hör jag till dom som tycker att man inte måste dela med sig av allt. Och jag delar hellre med mig av den biten till unga. Jag tycker att det är tråkigt att många unga mår dåligt för att dom måste prestera istället för att bara fokusera på att älska sig själv.

Just nu går min hjärna på högvarv. Så mkt att göra i skolan, uppstart av mitt företag, andra utbildningar, en flytt och resor på det. Men det är ju kul också.. Allt känns spännande blandat med panikattacker.

Så kul att gå denna utbildning som jag gör. Friskvårdskonsult på Axelsons. Man får läsa så mkt olika saker och jag känner ju då vilken inriktning jag sen vill ha.. Och vad jag verkligen inte vill jobba med. I helgen hade vi Martin Brunnberg där från Paulúns. En dag på 8 timmar kändes som 1 timme. Shit va intressant. Kosten är nåt jag brinner mkt för. Och va roligt det är att lyssna på människor som verkligen vet vad dom pratar om. Som är pålästa och brinner för det dom gör. Coachningsbiten är också något jag kommer vilja jobba med och sen träningen och terapeutiskmassage såklart som jag har sen innan.

Jag börjar kunna se hur jag ska bygga upp min framtid. Hur jag ska kunna hjälpa andra och vart jag vill.

Dagen tillbringas i soffan. Ska fixa klart ett armband, tvätta sen packa lite igen. Åker tillbax till Gbg på fredag och nästa helg väntar 2 veckors träningsresa i Portugal, så måste leta fram lite sommarkläder nu. Kommer bli såå kul. Behöver lie sol på nosen.

Nu ska jag fixa lite innan jag ska ut i solen. Magiskt väder. Sol och massa snö! Vårvintern.. bästa årstiden!

Kram på er och va kul att se att några av er är kvar fast jag är lite dålig på att uppdatera här inne.

No Comments

Post a Comment