Annica Olsson | Storstad!
1524
post-template-default,single,single-post,postid-1524,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Storstad!

Födelsedagsmiddagen va helt magisk! Alltså.. kan knappt beskriva hur gott. Det märks ju att han är stjärnkock den där Anton. Ojoj.. Fick äta en 6-rätters smakmeny med passande vin till varje rätt.. Men satan i gatan va gott. Varje rätt och vin satt som en smäck.. Jag va duktig och fotade någon flaska som jag tyckte va hur god som helst. Ett rött som jag gillade väldigt mkt. Sen fick jag veta inköpspris för en flaska låg på ca 700:-.. Så inte så konstigt att det va gott, men kanske inte nåt man själv går och beställer hem på systemet. Fast oj, va det hade varit värt det. Det är så roligt med mat och vin när alla smaker sitter så sjukt bra.. Varje tugga och klunk är som en dröm. Om ni åker hit, vilket jag tycker att ni ska göra så boka en 6 eller varför inte 8 rätters här med vin till.. Värt allt!

En perfekt present som jag uppskattade väldigt mkt. Tack fina Anna och Anton för en kväll och smakupplevelser att minnas.

IMG_6564

Godnatt alla fina. Idag har jag lekt turist och myst på.. Jag och Anna delade en flaska vin (också sjuuukt gott) när hon kom hem från jobbet. Mer om dagen imorgon…

Kram och tack alla som grattat mig. En födelsedag får en att tänka väldigt mkt. Och man ser saker tydligare.. Men mer om dom tankarna en annan dag.

No Comments

Post a Comment