Annica Olsson | Sista dagarna i Gbg..
1600
post-template-default,single,single-post,postid-1600,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Sista dagarna i Gbg..

Jaha.. Bara en dag kvar för mig här i Gbg innan jag åker mot Sthlm för en plugghelg. Tiden går så fort. Och från 0 till 3 barn så har man lite att göra och tänka på.

Ska bli så kul att få komma tillbax till skolan igen. Matas med inspiration och bra människor. Jag gillar verkligen vår klass. Vi alla har saker att bära på och dela med sig av och man kommer varandra väldigt nära när man går en sån här utbildning tillsammans. Den erfarenheten har jag sen jag gick på Axelsons tidigare. Man kommer varandra väldigt nära. Då gick ju jag 6 månader heltid, vi va halvnäck hela dagarna och behandlade- och tröstade varandra hela tiden. Så där kom vi ju varandra väldigt nära på ett annat plan såklart. På en distans så blir det ju lite annat, men här går man väldigt djupt in på livet. Vi coachar varandra, river upp och bearbetar och pratar om väldigt privata saker (om man vill). Vi Yogar, mediterar och andas. Vilket kan starta väldigt mkt i kroppen. Jag kan verkligen rekommendera alla gå den här skolan. Det är så härlig stämning och alla lärare blir som en liten familj. Det finns alltid en kram till övers och dom är väldigt hjälpsamma. Är det något vi inte är nöjda med eller har frågetecken om så omorganiseras det väldigt fort. Man blir tagen på allvar och dom lyssnar verkligen.

 Jag har denna helgen tagit in på ett hotell i Vasastan vilket ska bli såå skönt. Jag älskar hotell plus att få bo nära. Nu kanske jag hinner och orkar hitta på något efter skolan också. Livet efter en utmattning ser ju lite annorlunda ut. Det gäller att lära känna- och att lära sig att lyssna på sin kropp. Man måste lära sig att leva och tänk annorlunda. Lära sig att säga nej, men också våga säga ja.

Den här helgen så är det lite nya kurser. Bl.a Kost och näringsutbildning med Paulúns, det ser jag mkt fram emot. Ska bli roligt att se vad dom säger om saker och ting. När man haft problem med sin kropp hela livet, både kropp, huvud och mage så har man ju testat en del. Och grottat ner sig väldigt mkt i kosten. Jag tror personligen att den är roten till det mesta. Visst… Mkt andra faktorer också som ska stämma, men är du inte i balans så funkar nog ingenting. Därför väljer jag att varje månad få  hem en grym Omega3- balansolja. Den hjälper mig att stabilisera upp mig kropp. Hör av er om ni vill veta mer om den.

Det ska bli så roligt att få jobba med detta i framtiden. Att få hjälpa andra att må bättre. Att få hjälpa andra att bli lättare både fysiskt och psykiskt.. Att bli smärtfria och mer rörliga.

Nu ska jag passa på att läsa lite i Coachingboken när minstingen sover. Sen ska vi ut i ett blåsigt Gbg och leta Pokémon. Ska försöka orka ner på gymmet här ikväll också när barnen sover. Vi får väl se hur det går.. Men det är bara drygt 2 veckor kvar tills bikinin ska på och jag åker på en 2 veckors träningsresa… Så kanske måste.. =)

Hoppas ni har en fin Onsdag vart ni än är.

No Comments

Post a Comment