Annica Olsson | Oftast går det bra..
1860
post-template-default,single,single-post,postid-1860,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Oftast går det bra..

Oftast.. Det snurrar på det här livet. Utbildningar, jobb, måla tavlor, resa runt, älska mamma, pussla ihop ekonomi… Oftast går det bra.. Men ibland är jag bara skiträdd. Ett stort tryck över bröstet kommer över mig och jag får panik. Panik samtidigt som jag ska vara lugn och ta en dag i taget. Jag hatar att se den jag älskar mest i världen så här.. Jag hatar att jag inte kan göra mer. Jag hatar det.. Men älskar samtidigt att jag kan göra det jag kan.

Jag pratade med en klient idag om att man måste ta hand om sig själv också. Att ge sig själv tid. Att ta sig tid att andas. Att känna. Att koppla bort. Han sa till mig att varje morgon så åt han sin frukost i tystnad i ett mörkt rum med enbart ett tänt ljus. Tänk.. tänk om alla kunde göra det. Att ta sig den tiden med sig själv i lugn och ro på morgonen.Det ska jag börja göra nu.

Jag ska också ta denna tiden nu med mina tända ljus och bara vara med mig själv en stund innan jag somnar. Jag tänker känna och lyssna på vad min kropp säger. Fast det är sjukt läskigt att göra det. Tänk om man bryter ihop och tårarna aldrig slutar rinna..!?

Jag vet att jag är dåligt att uppdatera nu. Men min kropp är så trött.. Tack alla ni som fortfarande hälsar på mig här.

No Comments

Post a Comment