Annica Olsson | Ni är så fina mot mig!
833
post-template-default,single,single-post,postid-833,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Ni är så fina mot mig!

Måste bara få säga tack till alla som hör av sig och peppar efter gårdagens avsnitt. Det känns så bra. Tack!  Jag har verkligen varit så nervös för det här avsnittet. Man vet ju aldrig hur det ska va klippt och vad man har sagt.. och vad han har sagt om mig. Jag tror att jag lyckades vara så gott som mig själv iaf och att det också kom fram.. Men det är ganska lätt att va det med honom. Det kändes som att vi känt varandra hela livet på nåt konstigt sätt.

Men det gick ju bra.. Hade så sjukt roligt den här dagen. Men vet att redan dagen efter så tvivlade jag igen. Tyckte att jag knappt fick kontakt med honom på minglet och rosceremonin så det jag känt dagen innan va som bortblåst. Jag sitter och läser dom sms jag skickade hem då och förstår ju nu varför dom tyckte det va så konstigt. Dom svarade typ: Men du.. du hade ju en underbar dejt igår och det kändes ju så bra då!? Japp..och dagen efter känns den som 1 vecka bort. För då är det nya dejter och nya tjejer i fokus och får man ingen bekräftelse då så är man på botten igen. Det är en sjuk känsla och det är så svårt att försöka förklara för man hör ju själv hur konstigt det låter. Men man är verkligen i en bubbla. Då började man att fundera på om man skulle orka och om det inte skulle va bäst att åka hem innan man skulle få känslor och bli sviken som man alltid blir. Han hade det inte lätt med att försöka bekräfta allihop..

Upp och ner

Om ni missade programmet så kan ni se det här.. Första 20 min är min dejt.

Idag va jag till Fredrik, min naprapat. Han är såå bra. Det behövdes verkligen. Har så ont i nacken, men inte så konstigt när hela jag är sne.. Sen så åkte jag och tränade så lär väl ha förstört allt nu då..ooops! Men tog det lugnt, körde biceps och triceps så hoppas jag klarade mig.

Imorgon åker jag mot Sthlm igen och mitt älskade Axelsons. Längtar verkligen.. Allt känns så rätt och så kul. Framtiden är verkligen min. =)

No Comments

Post a Comment