Annica Olsson | Måste landa lite..
993
post-template-default,single,single-post,postid-993,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Måste landa lite..

Inlägget om kvällens program kommer nog imorgon. Just nu så är jag så fylld av olika känslor och känner mig väldigt ledsen och trött. Orkade inte se det, men har hört. Så vet faktiskt inte om jag törs publicera det jag skrivit. Det får landa lite.. så kommer det kanske imorgon.

Jag vill bara säga några saker innan jag somnar.. Jag ifrågasatte aldrig att Elisabeth skulle få rosen. Inte på det sättet. Jag ifrågasatte produktionen och att Sebbe sagt att han inte skulle få välja själv. Det gjorde mig arg. Jag tyckte hon förtjänade rosen för hon hade förändrats på slutet och jag hade skitkul med henne den här kvällen, men hade tydligen fel. Hon va inte förändrad. Han sa en sak till mig, en annan till Jennie och teamet sa nåt helt annat. Så vem skulle man tro på? Och hur mkt va äkta?

Hon sa också mkt till mig den här kvällen, men sånt sprang inte jag och sa i en synk.

Men, men.. Det viktiga är ju faktiskt att jag själv vet vad som hände och hur det gick till.

Och jag struntar faktiskt i rosor på dejter. Jag tycker ingen ska få någon. Inte på en gruppdejt. Jag hade fått min bekräftelse på annat vis som betydde mer än en ros. Så jag va inte orolig här och hade faktiskt tankar på att lämna efter den här dejten. Men berättar mer om det i ett längre inlägg. Och ska berätta mer om ”bråket”..

Sen så brukar jag gå runt och markera lite överallt. Det är så typiskt mig. Kissade lite på honom tidigare på kvällen bara för att markera mitt revir..Bara för att markera att det redan är klart. Men det fick ni inte se tyvärr.

Jag trodde ju inte ens på mig själv så skulle knappast säga till Elisabeth att det va klart.. Isf klart för Jennie som alla känt hela tiden.

SUCK!

Jag vill bara avsluta detta med att skicka kärlek till dom där ute som är mina vänner. Som vet vem jag är. Som är mogna och vet att jag aldrig skulle säga så för att såra någon. Shit va jag uppskattar er. Mer och mer för varje dag. Jag vet att om ni suttit där i studion så hade ni stått upp för mig. Och jag är så glad att jag har er! Ni vet vilka ni är..

Tack för stöd och pepp när livet är lite extra jobbigt.

2 Comments
 • Lise

  23 november, 2016 at 09:43 Svara

  Har tittat på varje avsnitt av Bachelor och den bild jag får av dig är att du verkar vara en väldigt trevlig och genomsnäll tjej med självinsikt och med båda fötterna på jorden. Jättetrist att andra ska snacka en massa ”skit”. Jag tror det beror på att de är osäkra på sig själva och att de ser dig som ett väldigt stort hot.

  Fortsätt vara den du är och strunta i allt skitsnack. Du är grym ??

  • Annica

   23 november, 2016 at 11:14 Svara

   Åh! Tack snälla du. Det betyder mkt att höra!

Post a Comment