Annica Olsson | Kramas mera!!
1411
post-template-default,single,single-post,postid-1411,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Kramas mera!!

Jag är väldigt fysisk av mig. Jag gillar att kramas och vara nära någon och tycker att det är väldigt viktigt. Både med vänner och den man är tillsammans med. Att lägga en hand på någons axlar eller bara ta någons hand gör mer än vad man tror.

Det såg man nog på TV också.. Jag låg alltid hopslingrad med någon av tjejerna och kramades. Och med Sebbe också för den delen. Vi höll varandra i händerna på nätterna.

På nätterna nu så är jag iofs van att sova själv och jag gillar det, men när jag sover själv och har händerna under kudden, så håller jag alltid mig själv i handen. Kanske är konstigt, men det kanske finns något i det. Man kanske lurar sin hjärna lite och kanske det lugnar mig.

Axelsons har gjort studier där dom haft massage på skolor och i fängelser och det har varit väldigt bra resultat. Beröring lugnar och vi borde absolut få in det mer i skolorna, tidigt! Att röra varandra ska inte vara konstigt. Och vissa får ingenting av det hemma så då kan det va väldigt bra att det kommer in på skolorna.

https://yogobe.com/se/blog/forskning-narhet-ar-basta-vilan-for-hjarnan

No Comments

Post a Comment