Annica Olsson | Kan inte låta bli att gosa!
685
post-template-default,single,single-post,postid-685,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Kan inte låta bli att gosa!

När jag kryper till kojs idag så håller jag en liten extra tumme på att jag kommer vakna pigg och frisk. Kommer från en sjuk liten tös i Ö-vik och vi vet ju hur barnbaciller brukar vara.. Känner av halsen så är rädd att det barkar. Jag vill så gärna träna den här veckan. Träna mkt. Träna väldigt mkt! Så jag får inte bli sjuk nu. Isf imorgon och som längst tisdag. Sen frisk. Sist va jag bara dålig en dag, så man kan ju hoppas. Ska iaf va frisk när mina nya träningskläder kommer.

Man vet ju att det kommer bli så här, men man har så svårt att låta bli att gosa. Hon va väldigt sjuk och ynklig och blev lite extra mammig. Men mellan febertopparna så va hon ju ganska go och glad och då måste man passa på.

img_1042

No Comments

Post a Comment