Annica Olsson | Hon räddade många dagar på Aruba.
703
post-template-default,single,single-post,postid-703,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Hon räddade många dagar på Aruba.

Förra veckan så fick vi se hur vår fest inte blev så rolig som vi hoppats på. När man filmar så får man ju inte spela musik så den festen där vi skulle få dansa och ha kul blev ju inte riktigt så. Det blev tyst! Men det är ju inte bara alla tjejer man kommer nära. Utan dom i teamet också. Det finns en tjej som verkligen fick den här kvällen att avsluta bra. Linda. När vi kom hem till huset igen så spelade hon ”Allt jag behöver” med Miriam Bryant på högsta i bilen. I sanden på parkeringen så fick vi släppa loss och dansa. Såå befriande efter den besvikelsen.

Hon va min räddning många gånger på Aruba. Hon såg om jag mådde dåligt och plockade upp mig direkt. Det gick inte låtsas för henne. Hon såg och lyfte mig. Så fantastisk fin. Hon fanns där och är nåt alldeles extra och jag är så glad att jag våra vägar har mötts.

Kärlek i massor

Nu är det inte många timmar kvar tills avsnitt 4…

Ses här efter!

img_6225

No Comments

Post a Comment