Annica Olsson | Gratis coaching..
1530
post-template-default,single,single-post,postid-1530,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Gratis coaching..

Nu finns några platser för coachning ledigt. Som några av er kanske vet så utbildar jag mig på Axelsons och under min utbildning ska jag genomföra x antal coach-samtal för att så småningom bli diplomerad coach. Så än så länge är mina samtal utan kostnad.

Coaching är en professionell samtalsmetodik vars syfte är att fokusera på och nå uppsatta mål, skapa resultat och förverkliga visioner såväl yrkesmässigt som privat. Stort som smått. Allt mellan himmel och jord.

Min roll som coach är att hjälpa personer/grupper att optimera sina resurser. En coach lyssnar, ställer kraftfulla frågor, vägleder, stöttar, uppmuntrar och ger stärkande feedback. Jag som coach ska skapa förutsättningar för dig att nå dina målsättningar genom medvetenhet, ansvarskänsla och självinsikt.

Coaching hjälper individer/grupper att:

  • Framtidsfokusera och lösa problem alternativt finna nya uppslag
  • Uppnå önskade resultat och personliga mål / visioner
  • Förbättra sina prestationer, fördjupa sitt lärande och öka sin livskvalitet
  • Frigöra sin potential och använda sina styrkor till fullo
  • Nå personlig mognad genom ökad självinsikt

Coaching bygger på engagemang. En förutsättning för coaching är att individen/gruppen har en vilja, lust och önskan att utvecklas. Coaching innebär att frigöra en persons möjligheter att maximera de egna prestationerna. Vilka områden som behöver ökas medvetenheten kring kan variera, men väldigt många av oss gör val i livet högst omedvetet och fortsätter göra om sina misstag gång efter gång och förstår inte varför historien upprepar sig. 

En möjlighet om du är villig att påbörja en förändringsresa- för det är det enda jag kräver av dig- en vilja att förändra och öka din medvetenhet. Det kan som sagt va vad som helst. Jag har självklart tystnadsplikt.

Skicka mig PM om du är intresserad själv, eller prata med din vän/kollega som du kanske tror kan behöva coaching.

Hoppas ni får en fin måndag. Jag ska spendera min i gymmet, hos min bästa frisör Martin och sen påbörja en tavla..

No Comments

Post a Comment