Annica Olsson | Förlåt om jag är tråkig!?
985
post-template-default,single,single-post,postid-985,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Förlåt om jag är tråkig!?

Just nu så känner jag mig ganska tråkig i mina blogginlägg. Jag har en fruktansvärd smärta i knäna som gör dagarna och nätterna tuffa för mig och jag försöker träna..! Det är typ så mitt liv ser ut just nu. Det är ju ganska mkt jag skriver som jag inte kan publicera. Det är ju lite jobbigt. Många känslor som bubblar i mig som inte får komma ut.

Men har redan skrivit ett långt blogginlägg om morgondagens avsnitt. Det avsnittet är riktigt jobbigt för mig och jag kommer ta er igenom det från min ögon. Lögner, svek (som kommit fram nu), bråk och ett tårdrypande farväl.

Ska idag börja packa väskan igen..Eller ska försöka börja i tid den här gången. Jag packar helst 1 timme innan avfärd. Sthlm på torsdag, skola på fredag, Örebro och kärlek på lördag och sen väntar några veckor i Gbg. Där ska det gosas och fyllas på med energi. Och då börjar äntligen min resa i 3D-funktion.. Första utbildningstillfället och det kommer bli sååå kul.

Hoppas ni njuter av denna måndag. Det ska jag göra. Jag ska lägga ett armband på posten och göra någon glad. Sen ska jag göra mig själv glad och ge mig ut i snön som faller och ta en promenad till gymmet.

No Comments

Post a Comment