Annica Olsson | En spännande tid
608
post-template-default,single,single-post,postid-608,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

En spännande tid

Jag måste bara få krama om min fina vän Maria lite extra här. Vi träffades på Axelsons 2009 och jag är så glad över det. Vi hade inte setts på ett tag tyvärr, men nu blir det ändring på det. Hon ställer alltid upp. Tack snälla fina vännen som lånar ut din soffa till mig. Jag är väldigt tacksam!!! Tyvärr så har Sthlm en förmåga att göra människor väldigt upptagna och svåra. Men inte i det här fallet och det är skönt att se. =) Värmdö FTW!

Just nu är det mkt spännande på g. Planerar och strukturerar upp mitt företag och formar hur mitt liv och hur mina dagar ska se ut framöver. Känns sjukt spännande och väldigt kul. Idag går tåget åter ner mot Sthlm och imorgon skriver jag in mig på skolan. Äntligen! Sen kommer det bli lite smygstart för mig eftersom kursen börjar med massage- och anatomidelen och den har jag redan.

Full fart mot helgen

No Comments

Post a Comment