Annica Olsson | En natt i Trondheim..
1478
post-template-default,single,single-post,postid-1478,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

En natt i Trondheim..

I fredags så åkte vi mot Trondheim.. Lasse väntade..

IMG_6185

Det va med blandade känslor jag åkte dit igen. Vägen dit startar igång saker i min kropp. Blev lite fusk med gluten men annars så va jag duktig.

IMG_6187

Kom fram ganska sent så det blev en ganska stressig start för oss.. Men sen kom vi ikapp.

IMG_6329

IMG_6330

Sen va det dags. Allt stannande upp. Alla runtomkring försvann. Det hände saker i mig både fysiskt och psykiskt. Lasse sjöng, mina tårar rann och jag fick känna och tänka mkt under den konserten. Såg premiären i Sthlm så jag hade ju redan sett den här. Jag hade tagit dom bilder jag behövde då jag satt på 4:e raden och nu kunde jag bara koppla bort och känna.

Blunda, lyssna och andas. Tankarna kunde åka iväg på sånt jag behövde bearbeta och jag tillät mig själv att få släppa lite. Jag kände nåt..

IMG_6292

Efter konserten så blev det hotellrum och massa prat och sen en liten utgång på det. Jag höll som vanligt i kartan.. =)

IMG_6332

Önskar att jag hade kunnat vara kvar en natt till och strosa runt lite dagen efter. Så fin stad jag vill se mer av. Jag kommer tillbaka.

Men dagen efter va det dags för Östersundsrevyn.. Personligen så tyckte jag att det va bästa året hittills. En vecka kvar. Gå och se den om ni får chansen. Många viktiga budskap och väldigt bra nummer. Skönt att få skratta.

Efter stannade jag en stund och myste runt med Vicky, Anki och ensemblen, men jag hade bilen och tröttheten slog till så åkte hem och la huvudet på kudden.

Igår så väntade lite armbandsfix, sen en rolig träning i gymmet plus en middag och mys med Vicky.. Så mkt som händer i min kropp nu. En spännande resa och jag är så pepp på livet. Har roliga framtidsplaner och jag längtar så efter att få hjälpa andra. Älskar mina vänner mer än någonsin och jag har roliga resor bokad.

Nu väntar gymmet på mig, för min energi är tillbaka och jag vill bosätta mig där igen. Älskar att träna igen.

JAG ÄR TILLBAKA!!!

IMG_6233

No Comments

Post a Comment