Annica Olsson | En morgon i soffan.
1582
post-template-default,single,single-post,postid-1582,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

En morgon i soffan.

Idag blev det en mysdag. Hade tänkt ge mig iväg och åka lite bräda, men det va lite flurigt och jag hamnade framför Vasaloppet. Får ta en promenad mot gymmet sen istället och åka upp en annan dag.

Jag tar mig själv i kragen och fixar massa idag. Armband, tavlor och skolfix. Så mkt som jag måste ta tag i, men jag är sämst på att ta tag i saker. Måste verkligen tvinga mig själv vissa dagar. Fastän allt är skitkul så blir det inte ändå. Konstigt..

Det här blir nog en ganska intensiv vecka. Imorgon ska jag iväg och göra ett nytt pass inför kommande resor, sen en fin lunchdejt och efter det ett spännande möte. Sen ska jag försöka få in lite skoter, snowboard, träning, snickeri och hinna träffa både vänner och familj innan tåget tar mig mot Gbg..

På bilden finns några armband jag har här hemma. Måttet är utan ögla och knapp. Maila mig om ni vill höra mer om pris eller vill ha något av dom. Först till kvarn.

Hoppas ni har en fin söndag.

No Comments

Post a Comment