Annica Olsson | En givande helg..
841
post-template-default,single,single-post,postid-841,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

En givande helg..

Uppe i norr igen efter några dagar i Sthlm. Utbildning på Axelsons som som vanligt va väldigt givande. Jag längtar mer och mer efter att få göra detta till min framtid och vardag. Känns så kul.

Har en bra klass och väldigt bra lärare. Man längtar så mkt till nästa gång. Det finns så mkt i trygghet och kunskap i den byggnaden.

Har haft så himla ont i nacken i snart 6 veckor. Fredrik (naprapaten) försökte få ut lite nu sist, men fortfarande lika ont. Så frågade en lärare till mig nu som är Kiropraktor m.m om han kunde kolla lite. Han knäckte och höll pressure. Gjorde så ont men kändes bättre en stund efter. Men blev ont sen igen. Blir tokig. Har varit lite bättre idag, men nu nyper det igen. Kan ju va så att det blivit en inflammation, som vanligt i min kropp. Suck.. det här med smärtor. Vad ska det va bra för? Knäna gillar inte den här årstiden och tjorvar på nu. Den här smärtan är det värsta som finns. Nätterna är värst. Man vaknar och skakar i hela kroppen av smärtan.. Det är vidrigt. Men, men… man måste bara stå ut.

Det är någonting med att komma hem efter några dagar i Sthlm. Det sprider sig ett lugn i mig som jag gillar väldigt mkt. Jag tror absolut att jag skulle trivas där om man hade haft ett hem att komma hem till, men som det är nu att man hela tiden måste leta boende och känna sig tjatig och i vägen så blir det bara jobbigt. Och tåg och hotell är så dyrt, så då sticker det iväg fort.

Tack snälla fina Linda för boendet. Det va värt hur mkt som helt.

Stannade en natt extra och tog ett glas med Jennie och Rebecca. Så mysigt.

När ja kom hem så slängde jag ner mig i soffan och hade precis bäddat ner mig under en filt då jag fick ett sms av Vicky. Hon frågade om jag skulle mé ut.. Och såklart så hakade ja på.

Det är ju dom spontana kvällarna som oftast blir bäst.

img_1836

No Comments

Post a Comment