Annica Olsson | Då va 4:e avsnittet avklarat…
712
post-template-default,single,single-post,postid-712,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Då va 4:e avsnittet avklarat…

Då va avsnitt 4 avklarat och det gick ju bra den här gången också. Phu!

Nadja fick en singeldejt. En paddling i ”träsket”. =)

När Therese och Svartis fick en dejt tillsammans så fick jag genast varningssignaler i kroppen. Och dom också. Eftersom det va så förra året så misstänkte vi att det skulle vara så nu också.. Jag blev så irriterad. Tycker inte att det är snällt gjort. Okej om dom hade fått dejta först och att han berättat det sen. Men att få veta nåt sånt direkt när man kommit dit är inte så kul. Då tror jag att man har svårt att vara sig själv. Speciellt när man ställs mot en nära vän. Ja.. jag vet att man inte är där först och främst för att träffa vänner. Man är där för att försöka hitta kärleken. Men man blir verkligen vänner där och man vill inte skiljas åt hur konstigt det än låter.

Jag blev också lite störd på hur han trots denna jobbiga situation satt och småflinade hela tiden. Så kallt och okänsligt. Och pratade mat.. Nä du Sebbe, den gillade jag inte!

Jag blev väldigt ledsen när Svartis kom hem och va så ledsen. När jag fick se det så kom man tillbax till samma känsla igen. Tyckte det va tråkigt att dom gjorde som förra året. Och sen så tyckte jag inte att Therese fick en ordentlig dejt. Det blev ju bara dumt och ledsamt. När Therese kom hem och efter att hon berättat allt så bröt hon ihop i min famn. Kamerorna va nerlagda då och dom sprang fort dit och skulle försöka plocka upp och filma det. Gamar..

Såklart så blir man fundersam och man vet som inte hur han tänker med vissa val. Han säger väldigt mkt och gör nåt annat. Man ifrågasätter ju såklart vad han söker. Det som Svartis pratar om i Playprogrammet. Vad är det han vill ha och gillar?! Då ifrågasätter man hela grejen och om han är någon man själv vill ha. Är han bara bra på att snacka!?

Och tiden går och man pratar med honom några min varje gång typ. Inte på alla mingel.. Rosceremoni varannan dag. Man glömmer ganska fort varför man är där när man aldrig får träffa honom. Jag pratade ju med honom, men inte varje mingel, men mer än vad som visats iaf. Det här minglet så sa han att vi skulle ses snart.. Och det sa han också när jag fick rosen.. Så vi får se nästa vecka vad som händer. Håller han vad han lovar eller snackar han bara?

bachelor-ep-204_3

img_1114

bachelor-ep-204_9

Fina vännen!!!! Är så glad att jag träffat dig. Vänner för livet! Häää! 

img_6169

No Comments

Post a Comment