Annica Olsson | Att skapa sin egen framtid..
1816
post-template-default,single,single-post,postid-1816,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Att skapa sin egen framtid..

Hur vill ni klä in er vardag?

Vad har ni för drömmar?

Hur ska ert kontor se ut i framtiden?

Jag ser mitt framför mig. Jag kommer aldrig frysa på mitt kontor.. Kanske när solen har gått ner och jag sitter där i lite halvblöt bikini i sanden efter mitt senaste dopp, men tror knappt då. För då kommer Han sitta där bredvid och värma mig.

Annars då? Just nu så har jag fullt upp med att strukturera upp mitt företag. Jag tar hand om andra och försöker hinna med att ta hand om mig själv också däremellan. Och framför allt tar jag hand om mamma så fort jag kan.

Varit hos henne en vecka i Umeå. Där fanns det mkt minnen. Minnen från op-dagarna.. Då jag va trött och orolig och körde mellan Umeå och Ö-vik varje dag för att jag inte hade råd att bo kvar där uppe mer än 1 natt. Man jag va stark där, men bröt ihop i bilen på väg hem. Va nog en liten trafikfara. Det hade varit mkt för mig då. Tunga veckor.

Där uppe där personalen va helt magisk. Där opläkaren va bäst, men skrämde livet på oss då vi åkte upp för att lämna mamma och han kom och hämtade oss och tog in oss på ett rum.. Där mina och syrrans tankar gick åt alla håll? Då andan stannande. Då man kunde höra en knappnål falla. Det va söndag. Hon skulle op på måndagsmorgon. Hon hade gjort en röntgen på torsdagen innan när vi va där, men vi hade ej hört nåt efter det.

Vi visste att vi inte skulle träffa honom den här dagen, men ändå så hade han tagit in oss i ett rum för att han va tvungen att prata med oss… Vad hade han hittat? Gick det ej op?

Tillslut så fick han fram att han fått in ett akutfall så han inte kunde op mamma dagen efter.. Där for ja ihop. Jag bröt ihop! Mamma hade som tur va inte hunnit tänka så.. Men det gjorde jag och Malin.

Vi fick åka hem.. vänta några dagar till, men fick även veta att han va helt säker på vad han skulle göra med mamma. Han va iofs osäker om han kunde ta bort allt eftersom den låg nära ryggmärg och han trodde den va elak.

Men opdagen kom. 4 dagar senare. Jag har världens bästa Jocke på Modo Sports Academy i Ö-vik så jag fick komma och träna. Tänka på annat..

Hon va klar tidigare än väntat. Vi körde upp.. Och jag fick äntligen krama om min älskade mamma igen. Hon skrattade så mkt så vi fick nästan gå ut ur rummet så att hon inte skulle det. Hon hade hosta och varje gång hon skrattade så hostade hon och då bubblade det och gnekade i huvudet. Haha! Underbara människa!

Tiden där uppe då va ju ganska orolig. Vingligt, nyopererad, frågor, oro. Hade dom fått bort allt? Fick han lämna nåt? Vad visade röntgen? Den visade att allt va borta, men proverna visade också att den va elak. Men det visste vi ju. Men det skulle ta veckor innan vi visste vilken sort.

Nu va det strålning. Jag fick följa med in en dag och se hur det gick till. Usch… hatar att hon måste genomgå detta, men glad att det finns. Bra personal, fina människor som bor på hotellet. Jag träffade många där uppe som jag alltid kommer minnas. Fick träffa mammas nya vänner. Fick se hur många som tycker om henne där. Fick ännu en gång se hur mkt lycka och glädje hon sprider runt sig. Även i denna svåra stund.

När man ser all sjukdom och alla den drabbar, så blir jag mer och mer säker på att jag vill hjälpa andra. Jag vill göra det jag kan med att hjälpa andra till en bättre hälsa. Jag vill stilla folks inflammationer. Jag vill få andras kroppar i balans. Hjälpa till att lindra smärta. Underlätta. Jag älskar att hjälpa andra. Det är mitt kall. Går ni runt med inflammationer i kroppen? Smärta, utslag, allergier eller är ditt immunförsvar i botten. Skulle du vilja kolla hur inflammerad du är? Hur skyddad du är mot framtida sjukdomar eller bara vill hjälpa din kropp, hör av er.

Nu ska jag fortsätta att planera min framtid. Mitt drömjobb är också att få jobba med renovering och inredning. Som typ Sofias änglar.. Ett viktigt program där man får göra folk som haft/har det jobbigt glada.

PUSS

No Comments

Post a Comment