Annica Olsson | Ännu en dag att minnas..
877
post-template-default,single,single-post,postid-877,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Ännu en dag att minnas..

Usch vilken pärs! Men nu är det över för den här veckan iaf.

MIDDAG!
img_8254

Hahahaha!!! Älskar den här bilden på oss tre.. Det här va faktiskt första drinken på festen, eller kanske andra… Ser dyng ut. Men det va ju som att få in ett akvarium också!

Middagskvällen va kul. Det va god mat och sen blir det ju som vanligt med TV-inspelning..Allt tar tid och Sebbe och Jeanette va borta lääänge.. Men då passade vi på att beställa in fler drinkar. Ohoj, vilka drinkar! Stark, stor och god! Precis som jag gillar det. 😉 Vi va så glad att få komma ut från huset och få göra nåt tillsammans igen.

img_8225

img_8206 img_8205Stoooora drinkar

img_8265

Hej å hå!

Blev ju såklart lite tårar när Jeanette lämnade.

bachelor-ep-207_7

img_9944

img_9945

Sen blev det min dag igen..

bachelor-ep-207_8

Känslan i mig va ju såklart spänning och lycka, men också lite dåligt samvete att jag fick min andra singeldejt innan det fanns dom som inte fått någon alls. Så mådde lite dåligt över det, men va ju tvungen ändå att försöka tänka på mig och varför jag va där istället för att bry mig mer om dom andra. Men det är svårt..

Redan när jag fick den här dejten så kändes det som att det va ganska upplagt för närhet.. Nu ville dom ha kyssar.. Innan dejten så tog Sara i teamet in mig i ett rum och förklarade att om vi skulle känna under den här dejten att vi skulle vilja kyssa varandra så skulle vi verkligen göra det, men vi va tvungen att säga till dom först för dom ville ju va mé såklart. Eh.. Jo! Kändes som jag satt hos skolkuratorn.. ”Använd kondom” Haha!

Men, men.. Åkte iväg och det första jag ser när vi kommer fram är stora vågor som slår mot klippor och sen ser jag bara en stege som går ner.. EEEh! Jahopp. Och är det något jag har respekt för så är det stora vågor mot klippor. Men såg lite värre ut än det va när jag väl kom fram till stegen. Det va väldigt fint där. Coolt ställe. Klippväggen hade rasat, så det va det vi gick dit på och det hade bildats en liten pool.. typ

bachelor-ep-207_9

Väldigt fint… Såklart fick jag gå först den här gången också. Som den gentleman jag är så skulle jag hjälpa honom ner.. 😉

bachelor-ep-207_10

 Sen så hoppade vi i.. Vi hörde teamet bakom som sa: Håll er gärna nära oss, för vi har bara en ljudbom. Jajamen tänkte vi och simmade in. Ganska snabbt så sträckte han ut handen och sa: Är det okej om jag gör så här..? Drog mig till sig och kysste mig. Och jaaa, det va ju helt okej. Jag kan ju inte säga att jag såg fram emot att kyssas på tv, men kyssar är väldigt viktig. Har man någon kemi?! Och ja, det hade vi.. Och efter 15 dagar i huset så kom den.. vår första kyss.

bachelor-ep-207_13

Man vet ju om att man inte är ensam vilket rör till det en del och gör att man skyddar sig mkt. Man vill hoppa högt, men fötterna står stadigt kvar på jorden. För dagen efter är det kanske någon annans tur igen.. Men jag försökte njuta en stund inombords.

bachelor-ep-207_11

Jag har alltid haft en speciell känsla i mig när det gäller honom. Det som fick mig att söka.

Den här dagen så frågade jag honom när han fyllde år. Jag följde min intuition här också och gissade på den 2/2. Vi kändes så lika. Vi förstod varandra. Det va enkelt.

Och japp.. Vi fyller år på samma dag.

img_8275

Halva dagen va bortklippt. Vi gick också upp i en ruin och drack en öl efter.

Plus att mina synkar.. Där jag pratar om ”bra händer” osv… det är från min fallskärm/massagedejt. Då jag hade en vit skjorta. Så det va inte den här dejten jag pratade om. Tråkigt att dom gör så.

 Den synken som va från den här dagen va bara den när jag sa att det va jobbigt att komma hem till mina vänner som jag inte fick berätta nåt för. Och japp.. Jag fick en ros.. En vecka till. Nu tror jag att jag slutar titta på det här. Kommer nog fortfarande kommentera..

dejt dejt2

No Comments

Post a Comment