Annica Olsson | 4:e Rosceremonin = 8 dagar i huset.
751
post-template-default,single,single-post,postid-751,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

4:e Rosceremonin = 8 dagar i huset.

Bjuder på lite fler tankar om allt plus en liten rumpbild från senaste avsnittet.. 😉 Det va så här vi tillbringade våra dagar. Solade, sov, tänkte, pratade, grät, skrattade, kramades, spekulerade och drömde oss bort.

Nu är vi 11 dagar in på resan. 8 dagar i huset.. Inte så mkt kan man tycka. Nu känns det faktiskt löjligt lite när man tänker tillbax på det. Men i huset så känns det som en evighet. Man är väldigt isolerad. Man är som fast i sina tankar. Men det va ju det som va meningen.. Vi fick inte lämna huset. Inte ens för att gå ut och gå. Men vad är en vecka i paradiset? Vi fick bra mat och va på en fin plats med härliga människor. Man va nykär i tjejerna. Så splittrad i sina tankar. En del av mig tänkte fortfarande: Va fan håller jag på med? Samtidigt som en annan del av mig brinner av nyfikenhet..

På minglet innan rosceremonin så pratade jag med Sebbe och han sa det han sagt åt mig tidigare.. att vänta. Att jag va en sån tjej som han sökte och att han hade fått en bra känsla. Jag sa att jag gärna väntade, men då får han visa mig att han är värd att vänta på. Visste ju inget om honom. Inte mer än den filmen alla hade sett, sökningsfilmen och det lilla jag hade fått prata med honom. Man vill ju veta varför och vad man stannar för. Jag söker mer än ett snyggt yttre.

Jag ska försöka ta er igenom mina tankar så länge som jag är kvar där. Men som ni märker så går det verkligen upp och ner. Ena dagens tankar och känslor är som bortblåst dagen efter. Oj va man tänker, försöker känna, tänker varför man känner, om man känner, om det man känner är äkta, vad han säger. Varför säger han som han säger? Brukar han säga så här? Säger han det till alla? Är han lite för bra på att snacka? Har han gjort så här förut? Är han lite för bra för att vara sann? Några visste nåt om han sen tidigare.. ska man lyssna på det?  Är det för mkt TV och för lite äkta? Är det manus? Hur mkt får han välja/säga själv? Känslan att vilja åka hem men ändå stanna på samma gång.

No Comments

Post a Comment