Annica Olsson | Vissa dagar får vara dåliga..
1361
post-template-default,single,single-post,postid-1361,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Vissa dagar får vara dåliga..

Vissa dagar är jobbigare än andra. Idag har varit en sån dag.. En sån där man tvivlar på sig själv. Känner sig ledsen, ensam, tom och svag. Det brukar kunna försvinna lika fort som det kommer nu för tiden, men man måste bara acceptera det. Sen jag blev sjukskriven för utmattningssyndrom så kommer det oftare och lite lättare än förut. Men nu har jag lärt mig att ändå lyssna.

Just idag så är trycket över bröstet stort och jag förstår inte riktigt vad jag har för uppgift på den här jorden. Tankarna och oro lyckades tyvärr att ta över idag. Men jag vet att jag vaknar piggare imorgon. Jag somnade 3 inatt så är säkert lite det också. Började blogga 1:30, men vågar inte publicera det än. Måste läsa det först och se om jag själv förstår vad jag tänkte då. =)

Jag kommer inte bara vara lycklig här inne, för så ser inte verkligheten ut. Och jag kommer dela med mig av verkligheten.. Någon kanske känner igen sig.

Ne.. Nu tittar jag på komedier på Netflix, sen ska jag sova och vakna lycklig.

Kram på er.

No Comments

Post a Comment