Annica Olsson | Triangeldramat..plus några till..?
1313
post-template-default,single,single-post,postid-1313,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Triangeldramat..plus några till..?

Jag är så jäkla stolt över mig och Jennie att vi fixade det här. Fy fan va bra vi är. Om ni bara visste hur jobbig denna dagen va. Plus hela sommaren. Men vi hade varandra och vi hade så många bakom oss. Tobbe och teamet som hjälpte oss så vi fick berätta vår sanning. Alla tjejerna som står upp för oss. Ja, inte alla då.. men nästan!

I det här avsnittet försvinner tyvärr min historia lite, men jag tror ni förstår iaf på det lilla jag säger och det Jennie säger..

Det han säger om mig till Agneta när han tror att det inte spelas in är såklart inte sant, men det tror jag att ni vet.

När jag hade avbrutit allt hur jobbigt det än va att ge upp oss och berättat för Jennie hade det gått 5 veckor och en sjuk resa upp och ner. Det va galet.. Det här ni fått sett är bara lite skrapat på ytan. Jag valde ju där och då och då valde jag Jennie. När jag förstod hur mkt han ljugit för oss båda blev jag helt chockad..Jag tyckte vi förtjänade bättre. Visst, jag visste om Jennie och hon visste inte om mig. Men oj va mkt mer det fanns där. Jag visste inte så mkt ändå..

Nu har det även kommit fram att det är flera han har mailat med under den här tiden. Har fått se konversationer från både Aruba-tiden och efter som inte är ok om han tyckte om oss två så mkt. Han håller alla dörrar öppna och det kommer han nog fortsätta med. Oavsett om han har flickvän eller inte.

En till sak är att han gav sig på mig väldigt mkt när jag berättade för Jennie. Det jag gjort va sjukt och allt va det va.. Jag hade försökt träffa honom för att få prata ut innan detta skulle spelas in. Men jag fick bara höra hur man inte kan lita på mig. Jag fick aldrig chansen att reda ut..  (som han ljuger för Jennie att HAN ville). Men man kan nog inte göra det med en sån här människa.

Inte ett förlåt eller någon förståelse hur man mår.. Helt kall och oförstående. Utan jag va sjuk och jag fick dom värsta sms:en… Jag va inte värd det. Och där hade jag Jennie som stöd.. vi har ringt varandra och kramats och gråtit tillsammans. Och där under inspelningen hade vi varandra och det betyder allt.

Och jag är så himla glad att jag berättade det för Jennie. Jag är så stolt över oss. Att vi klarade det. Det är på tiden att kvinnorna går ihop när en kille beter sig så här. Det är så vanligt att man blir arg på den andra kvinnan. Det är fel..

Jennie bröt ihop på festen men är så jäkla glad och stolt över att hon orkade dra det största lasset och orkade hålla upp mig. Hon visste hur slut och nertryckt av honom jag va. Men vi va svag i omgångar och lyckades få upp varandra.

Jag har aldrig problem att säga ifrån, men min energi va slut här.. Jag är stolt och glad över oss tjejer. Jag är så tacksam över allas kärlek och stöd till mig och Jennie här på festen. Jag lyckades hålla tillbaka tårarna då. När det höll på att brista så gick jag in på toaletten.

Jag bröt ihop när jag kom på hotellet.. Alltid när jag kramar Therese. Och sen på tågresan hem.. Det gick inte att stoppa. Men då hämtade min fina Mia upp mig på stationen med en stor kram så åkte vi hem och fikade, grät och kramades.. Och skrattade (som vanligt med henne)

Sen vill jag länka till Jennies BLOGG för hon berättar allt väldigt bra.. Det är viktigt att få skriva ner sin sanning. Att få berätta sin sida och hur man har mått..

 Tack fina Jennie för att du finns!

Nu slipper vi hålla upp den här fasaden och äntligen kan man läka ihop och andas igen. Nu börjar det..livet! NU ÄR VI FRIIIIIII!!!!!! img_4296

11 Comments
 • Zarah-Lou

  23 december, 2016 at 03:53 Svara

  Fan vad grymma och starka ni är tjejer!
  Har följt denna säsong, har aldrig följt Bachelor tidigare, varken svenska eller internationella – men jag fastnade redan efter första avsnittet.

  Slutet var dock extremt chockartat, på många sätt. Men jag är imponerad över hur du och Jennie hanterade situationen både i studion och på efterfesten. Led dock rejält med Jennie när hon satt i soffan och pratade med S. Han förstod verkligen INGENTING och det var tungt att se hur Jennie försökte få ur någon form av ursäkt ur honom, men han verkade vara helt oförmögen med det.. han hade typ tre meningar som han drog rakt igenom båda slutavsnitten. Och en blick som mer eller mindre aldrig lämnade golvets yta. Möjligtvis att den råkade snudda vid någon mattkant någon gång… kanske ett bordsben..

  Ni kommer att hitta kärleken! Och ni kommer garanterat att hitta killar som har lite vett. Garanterat.

  Lycka till i livet! <3

 • Gina

  23 december, 2016 at 13:03 Svara

  Helt sjukt att det slutade på det hör sättet vi tittare hade ingen aning. Ingen bra kvinna kommer ju lita på honom efter detta men både du och Jennie kommer hitta sitt livs kärlek och nu har ju hela Sverige fått se hur fina ni är så chanserna ökar. Så fint att se vänskapen mellan er tjejer den övervinner allt kram ❤?

  • Annica

   27 december, 2016 at 19:35 Svara

   Hej! Och tack.. <3 Härligt att du ser det så. Jag tycker också att det är fint att vi har varandra. Så fruktansvärt trött på kvinnorna som anklagar den andra kvinnan istället för att gå ihop och sparka ut han som manipulerar och ljuger för två. Kram

 • Hanna

  23 december, 2016 at 17:30 Svara

  Jag tycker både du och Jennie är så starka som orkar berätta om allt som varit. Kramar! <3

  • Annica

   27 december, 2016 at 19:33 Svara

   Tack snälla! <3 Kramar

 • Anonym kille

  24 december, 2016 at 16:46 Svara

  Jag är en kille på 26 år och tycker att Sebastian är väldigt omogen för sin ålder. Jag är väldigt besviken på många av dessa kvinnor dock som tog för givet att han bär på manliga och vuxna attribut på grund av sitt Colgate-leende och sin längd. Det är jobbigt att bli nobbad ofta pga sin ålder … att man är ”för ung”. Men samtidigt ser man kvinnor gå ned på knäna för en skojare som Sebastian. Kan någon förklara detta för mig? Det enda jag kan se framför mig är en ytlighet som går överstyr och i slutändan står Jennie och Annica med byxorna nere enbart för att de trodde på något som var för bra för att vara sant. Sebastian var (och är) en bedragare men någonstans behöver man rannsaka sig själv också för att ha köpt hans produkt så lättvindigt.

  • Annica

   27 december, 2016 at 19:33 Svara

   Hejsan! Jag kan bara svara för mig själv och det va absolut inte yta som fick mig att falla för Sebastian. Visst, han är fin och jag tycker att det är viktigt att man är attraherad av den personen man ska vara tillsammans med. Men det va en känsla med honom jag föll för.

 • Cecilia Pettersson

  25 december, 2016 at 12:15 Svara

  Såg bachelor för första gången i hela mitt liv. Du och Jennie kändes redan från början så trygga och modiga. Två fina förebilder för andra tjejer. Det har ni varit ända in i slutet. Sebastian framstod även han som trygg och stabil och han kunde se de starka trygga kvinnor ni är. Tyvärr har han för dålig självkänsla för att leva det liv han vill ha.

  Nu i efterhand ser jag att han aldrig gav respons när han fick veta att du och Jennie berättade att ni blivit sårade i ett tidigare förhållande. Detta var förmodligen inte första gången han var otrogen.

  När du sa att Sebastian t o m fått dig att be om ursäkt, kände jag igen mig själv från mitt förhållande med min dotters pappa. Detta för att jag kände på mig att han spelade dubbelspel, vilket han också gjorde. Det handlar inte om svartsjuka. Det är intuition. Lita på den! Du har den och den kommer att ta dig långt. Kram

  • Annica

   27 december, 2016 at 19:29 Svara

   Hej! Ja, det är läskigt hur dom kan manipulera…Tack snälla för fina ord. Det betyder mkt att höra. <3

 • Linda

  27 december, 2016 at 01:05 Svara

  Måste bara fråga hur du tänkte när du gjorde valet att träffa Sebastian bakom ryggen på Jennie? Vet inte hur tankarna gick men i mitt tycke var det lika fel av dig som Sebastian.

  • Annica

   27 december, 2016 at 19:27 Svara

   Hej Linda! Okej.. Du får tycka vad du vill. Om du hade lyssnat på vad vi sagt så skulle du nog ha fattat varför.

Post a Comment