Annica Olsson | Tillbax för att droppa en bomb…
1988
post-template-default,single,single-post,postid-1988,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Tillbax för att droppa en bomb…

•M o r s d a g •

Grattis mamma! Du ska bli mormor igen.. ❤️ Jag vet såklart att du redan vet. Du har nog kramat min hand många gånger redan, kramat om mig och torkat mina tårar när saknaden efter dig blivit för stor i allt det här.
Känslan att själv bli mamma när du inte finns här är dubbel. Jag vet ju hur mkt du längtade efter det här.

När du lämnade mig, så tappade jag också lusten att få barn.. Sen träffade jag Simon.. Vill dela allt det här med dig mamma. Vill se dig hålla vårt barn och älska som bara du kan. Vill se dig så stolt. Vill se dig busa som bara du kan. Vill se kärleken i vårt barns ögon när han/hon ser dig. 
Ja, mitt i den totala lyckan finns också sorgen.. Men nu får jag blunda och känna i hjärtat hur du gör allt det där. 


För i november om allt går som det ska kommer en liten gangster till oss.
En lillskrot som snabbt tvingat sin mamma att tagga ner pga en smärtsam foglossning. Och pga en misslyckad bråckoperation så känns växandet med en konstant nervsmärta/knivhugg i hela höger sida buk.. tyvärr.. Men..Lilltjorv har världens bästa pappa. Han stöttar, peppar, tröstar, håller om och hjälper till.
Och all denna smärta gör att vi längtar ännu mer tills tjorven är ute hos oss.
Fast ska njuta av att växa och att först få lära känna dig i min mage, så stanna gärna där tiden ut..
Men tänk hur allt är värt det. Tänk va man ser annorlunda på livet helt plötligt!? Hur man prioriterar om. Hur kroppen förändras. Hur cool kroppen är. Hur allt ytligt känns oviktigt. Hur man redan vill skydda pyret med allt man har.. När man helt plötsligt förstår vad som faktiskt är viktigt på riktigt. När man får bocka av:
•Gravid, på sin lista.. ✔️
En dröm. Det är inte självklart. Tänk va man inte kan ta detta för givet.
Men när ägglossningen va på självaste alla ❤️-dag, samma dag som morfars begravning.. då förstod jag att även du va meningen..
Tacksam❤️ 

Jag ska försöka att börja skriva lite genom denna resa som gravid..

#vecka18#gravidvecka18#närmarosshalvlek#viälskardig#mommaslillagangster#mumtobe#mumtobe2020#gravid

No Comments

Post a Comment