Annica Olsson | Tappade lite gnistan över detta..
1568
post-template-default,single,single-post,postid-1568,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Tappade lite gnistan över detta..

Har fått några frågor om vart jag tagit vägen.. Jag va tvungen att ta en liten paus från det här med bloggandet. En intensiv vecka i Sthlm på Axelsons och 2 dagar höftmys med 3D-Funktion gjorde att jag behövde en liten paus.. Sen så gör jag ju allt det här med bloggandet frivilligt också. Det är väl en annan sak om man bloggar som ett jobb. Då det finns en inkomst inblandat. Nu tänker jag mest på att få in en inkomst på annat håll och få ett hem att bli stark i.

Jag är lite försiktig nu för tiden när jag känner mig trött eller börja känna av att min kropp skriker efter vila. Efter mina smällar så lyssnar jag mer. Det svåra är att när man går utbildningar som är så sjukt kul, så glömmer man lätt bort sin kropp. Man vill bara köra på. Man vill lära sig mer direkt.

Nu är jag iaf igång och ska starta upp mitt företag. Äntligen.. Läskigt men kul också! Det tar väl ett tag innan man har fått igång en rutin och vilket håll man vill åt. Sen så får man se om Jämtland är stort nog för mig. Men jag har stora planer, drömmar och idéer igång.

Planerar just nu en liten fjällretreat. Fredag-söndag kanske i höst.. Finns det några här ute som skulle kunna vara intresserad av det? Har inte hela upplägga klart, men det ska bli en återhämtningshelg med fjälluft, bra mat, föreläsningar, vandring, träning, meditation, bastu och kanske lite annat. Men mkt fjäll, god mat och friskluft i fokus. Och man bor i stugor.. =) Hur låter det? Hör gärna av er på något vis om det skulle verka intressant.

Nu ska jag iväg på gymmet med min fina Hanna!

No Comments

Post a Comment