Annica Olsson | Som att leva i en saga…typ
1907
post-template-default,single,single-post,postid-1907,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Som att leva i en saga…typ

Just idag kom den där känslan. Just idag..  Den där lyckan över livet, över stunden. Lyckan över allt jag ser. Lyckan att få vara härifrån. Att få vara en Jämtlandstös. Lyckan över att få andas in denna friskluft. Kall friskluft. Det går knappt beskriva lukten. Friskt med en blandning av grilleld. Idag va det -10 och gnistrande vitt. Alldeles tyst ute. Bara stegen som knarrar i snön. Solen värmde lite och jag kunde aldrig gå in. Hade jag haft med ett renskinn och kaffe så hade jag varit kvar än.

Gick förbi dom husen som ligger vid vattnet.. Sjötomt och helt magiskt ute och ser att ingen va ute.. INGEN! Hade jag bott så hade man aldrig fått in mig.. Men sen kom jag på att dom med sjötomt säkert har råd med en fjällstuga också, så dom va väl där.. =)

Jag har detta året än så länge legat sjuk. Inte så bra start alltså. Jag har hunnit blivit deprimerad, fått panik, tappat gnistan över allt och känt mig värdelös och ensammast i världen. Så det kan ju bara bli bättre va?

Idag kändes det så. Som att det blir bättre.. Sånna här dagar vill man verkligen dela med någon. Samtidigt som jag är så van att vara själv nu, så jag nästan inte vet hur det andra känns. Hur gör man när man är tillsammans med någon? Hur känns det? Men självklart så saknades Han i min hand.

Men jag måste våga lite mer i år. Ja, jag kanske verkar vara sjukt modig och ja.. ibland är jag nog det. Men är sjukt feg också! Så detta året är mitt löfte till mig själv att göra som det står på mitt armband på riktigt.. ”Do it anyway”. Hur mkt det än skrämmer mig så måste jag kasta mig ut igen.

Tack snälla snön för att du får mig att känna som jag gör nu. Och det blir bara bättre och bättre… Fram till Maj så kommer det vara ren och skär magi ute. Vi behöver dessa dagar för att klara av det verkliga livet som prövar oss varje dag..

IMG_8395

IMG_8347 IMG_8398

No Comments

Post a Comment