Annica Olsson | SKAM!
1365
post-template-default,single,single-post,postid-1365,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

SKAM!

Nämen seriörst!? Jag vet att jag försvunnit lite och anledningen är det här. 

Jisses.. Är helt fast! Jag vill gå i gymnasiet igen. Jag vill ligga och enbart hångla i timmar. Jag vill va alldeles öm och röd runt munnen pga skäggstubb. Jag ÄLSKAR den här serien. Den har allt. Och jag älskar budkapen som finns i den. En stor igenkänningsfaktor. Hela kroppen skriker av minnen och känslor och jag älskar dessa vänner. Det är som en Norsk ung SATC. Alla är olika , kommer från olika bakgrund, har olika historier. Vänner som finns där för varandra i vått och torrt. Jag älskar det. Och jag älskar Norska. Jag vill flytta dit.

Och jag blir lika glad varje gång jag ser sånt för jag har verkligen dom vännerna själv. Mina tjejer följer mig till läkaren när jag ska göra någon jobbig undersökning, dom har en famn till mig när jag behöver gråta ut, oavsett vad som hänt eller vad jag gjort så kan jag anförtro mig åt dom. Dom försöker alltid förstå. Dom anklagar mig aldrig. Dom går ut med mig när jag behöver drick vin. Dom stannar inne med mig när jag vill det. Dom drar med mig på gymmet när jag helst inte vill. Dom släpper allt och kommer om jag behöver dom. När jag isolerat mig så bryter dom sig in.. Dom tror på mig och dom lyfter mig alltid när jag håller på att rasa ihop och bär mig tills jag orkar stå själv igen. Dom har funnits där under dom tyngsta dagarna i mitt liv och har aldrig lämnat min sida. Även om dom inte kan förstå allt jag går/har gått igenom så försöker dom iaf och det viktigaste är att dom iaf lyssnar och finns där.

Vi har alla haft våra perioder när man vill ge upp, men vi har aldrig haft dom samtidigt. Vi har alla blivit nertryckt och tvivlat på oss själv pga någon kille eller nåt annat som hänt och då plockar vi alltid upp varandra.

Och jag hoppas att dom vet att jag alltid finns där för dom. Dag som natt!

Tårarna rinner ner för mina kinder när jag skriver det här för att jag älskar dom så otroligt mkt. Jag är så tacksam att just jag får ha dom i mitt liv. Dom vet alla mina hemligheter och är fortfarande kvar.

Ni vet vilka ni är.

friend

No Comments

Post a Comment