Annica Olsson | Så mkt kärlek!
1178
post-template-default,single,single-post,postid-1178,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Så mkt kärlek!

Ett mail från någon jag aldrig träffat. Någon som tar sig tid att sprida kärlek till mig..till mig!? Jag blir så glad över sånt här..

Det betyder så mkt för mig ska ni veta. Blir alldeles tårögd över fina mail och hejarop. Jag står verkligen för att lyfta fram kärlek istället för hat.

Sprid mer kärlek runt er!! Hoppas ni får en fin helg.

2 Comments
 • sara

  16 december, 2016 at 16:32 Svara

  Jag känner inte dig heller, men jag får precis samma uppfattning! Och vad många olika saker du kan enligt din hemsida, jättefint! Jag får i programmet uppfattningen av att Sebastian är lite vilsen (behöver ju inte vara sant), därför tänker jag att det kommer bli bra för dig oavsett vad valet blir.. Antingen får du testa med honom eller kommer du hitta någon annan! Jag vill också passa på att berömma din bror, tänk att ha en sån bror som verkar bry sig så mycket! Det är jätteroligt att komma in hit och läsa dina upplevelser! Jag hade inte tänkt titta på Bachelor, för den amerikanska versionen är ju så fjantig. Men jag tycker det svenska Bachelor det här året är riktigt bra!

  • Annica

   16 december, 2016 at 19:45 Svara

   Hej!

   Och tack.. Ja, jag gillar att skapa! =)

   Det va verkligen skönt när dom kom över. Man är i en bubbla där.. Synd att man inte fick mera tid med dom bara. Är så glad att jag har dom. Han är världens bästa bror, bästa mannen till sin fru och bästa pappan till sina barn. Jo, håller med om att han ser lite vilsen ut. Kul att du gillar det.

Post a Comment