Annica Olsson | Pssst…
1272
post-template-default,single,single-post,postid-1272,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Pssst…

Jag kommer sätta mig och läsa och svara på mail och kommentarer både här, Facebook och instagram. Liiite mkt nu innan jul och innan det här sista programmet är avklarat med intervjuer och annat.

Hoppas ni förstår. Jag är väldigt glad iaf!

6 Comments
 • Matilda

  22 december, 2016 at 18:50 Svara

  Hej Annica! Tycker ni är helt fantastiska både du och Jennie och ni skötte det så bra igår!! Ni har säkert fått höra detta tusen gånger men ni förtjänar så himla mer än en kille som honom, så är det verkligen.
  Undrar bara om du och Sebastian fortfarande träffas/hörs? Uppfattade inte riktigt det i gårdagens program. Kram på dig!!

  • Annica

   27 december, 2016 at 19:48 Svara

   Hejsan! Tack snälla du! <3 Kram

 • Susanne olofsson

  22 december, 2016 at 22:31 Svara

  Hej du fina ❤️
  Har följt dej i programmet jag har gillat dej från första stund , jag är ledsen för din skull att det blev så här av det hela .

  Jag tror ännu Sebastian är en reko kille men det blidde för mycket för honom , tycker inte att han har gjort rätt eller skött det snyggt men blev nog en overklighetsbubbla för honom så många tävlade om honom ,

  Du har då levande ögon helt otroliga och ser hur hårt detta har tagit på dej , men hoppas du hittar en jordnära man gör det är du så värd , i kväll var dina ögon inte glada med all förståelse . Men du är otroligt vacker , glöm ej att du är unik , önskar dej en God Jul ??

  • Annica

   27 december, 2016 at 19:44 Svara

   Hej Susanne! Tack snälla.. Ja, det va tråkigt och denna sommar tog hårt på mig. Tyvärr så tror jag inte att detta va nytt för honom. Han är nog van det här livet, men brukar komma undan med allt. Det som blev jobbigt för honom va nog att hålla koll på alla och vad han sagt och till vem. Det blev lite för många som kände varandra.. Tack snälla du för fina ord. Det betyder mkt att få höra. Kram

 • Sophie

  22 december, 2016 at 23:09 Svara

  Vilka underbara tjejer NI är och OJ vad jag inte heller hade kunnat ana detta! Han verkade helt perfekt men idag och igår, kunde han inte svara på något och antar de klippt undan mycket av det också… Har ni kontakt idag? Har han försökt förklara? Är han och Emma ett par… Vad sker?

  • Annica

   27 december, 2016 at 19:40 Svara

   Hejsan! Han och Emma har aldrig varit ett par. Dom träffades en gång i början på Juli. Detta spelades in i Sept. Tyvärr så har dom inte klippt så mkt. Han kan inte svara på nåt och skiter fullständigt i hur vi mått. Han bryr sig enbart om hur han själv mår. Tyvärr..

Post a Comment