Annica Olsson | ”Påsatt och lämnad”
1332
post-template-default,single,single-post,postid-1332,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

”Påsatt och lämnad”

Jag är så chockad. Jag är så uppfylld av kärlek. Jag måste erkänna att jag varit lite orolig på hur allt skulle tas. Hur mitt uttryck ”Påsatt och lämnad” efter finalen skulle landa. Jag har ju alltid sagt vad jag tycker. Jag är väldigt rak och öppen. Jag är väldigt opryd och kan ibland kanske dela med mig av lite för mkt. Jag va ju ganska bortklippt i programmet så saker jag sagt och stora delar av min personlighet har ju inte kommit med. MEN..Här fick jag nog. Alldeles för många sånna här killar. Jag är så fruktansvärt trött och besviken på dom och nu jävlar får det va nog. Dom ska inte komma undan längre. Sebbe har nog alltid varit så här och har alltid kommit undan med det. Och som jag förstår det genom intervjuerna han gjort nu så är han så fortfarande och har inte lärt sig ett skit. Han fortsätter att ljuga. Han lever i en annan värld och det komiska är ju att jag skulle kunna motbevisa honom direkt med datum och sms.. Men fortsätt ljug du! Så fort någon börjar ställa krav eller ifrågasätta då tar han nästa. Han måste ha någon som är lättlurad och som ”ser upp till honom”. Och jag tror och hoppas att det är svårt att hitta en sån över 25.. Det beror ju såklart på vad man varit med om och hur långt man kommit med sig själv och livet.

 Nästa gång någon kille som har tjej stöter på mig därute och säger saker som dom alltid säger. ”Jag har ju tjej, men det är inte så bra..”, ”Vi håller på att separera”, ”vi hörs knappt längre”, ”finns du på riktigt?” ”Hon är ju inte som dig..” ”Du är speciell..” Blablabla… Då ringer jag tjejen direkt och berättar vilket svin han är och att hon förtjänar bättre. Jag går inte på skiten igen. Och jag hoppas att någon skulle göra samma sak till mig.

GÖR KLART DET NI HAR INNAN NI GÅR PÅ NÄSTA!!

Sen är det ju såklart några tjejer som fortfarande lever med- och i det tänket att om man som tjej gör något med din kille tycker man att det är tjejen som gör fel. Oftast så förlåter man killen.. Eller nä, man förlåter aldrig killen men man försöker gå vidare. Men såren finns alltid där.

Och oj vilken respons jag fått. Det är tydligen inte bara jag som blivit ”påsatt och lämnad” där ute.

Jag får så många livshistorier skickad till mig och det betyder så mkt att få höra. Vi är verkligen inte ensam där ute. Och jag blir så arg och ledsen när jag läser att sånna här killar får oss att tvivla på oss själva. Tvivla aldrig på dig själv! Det va inte du.. Det va inte ditt fel om han har problem.

Det här är något jag kommer lyfta mkt. Nu räcker det! Låt aldrig någon sätta sig på dig. Våga säga nej. Våga säga ja. Om någon är en idiot, så är det inte ditt fel. Och tro mig.. om dom är sådär bra på att snacka så är inte du den enda han pratar så med.

Om ni börjar tvivla på den ni är tillsammans med eller träffar, så är det oftast så. Prata då med den tjejen ni tror är den andra istället för honom.

Ja vet.. det finns nog tjejer som är så här också, inte bara killar. Men jag tror inte att det är lika vanligt.

Det är dags att vi kvinnor står på oss nu och håller ihop mot sånna här. Hans beteende är inte okej..

Idag tog jag en sovmorgon. Det va inte riktigt meningen, men välbehövligt. Idag väntar gym, måla klart en tavla och påbörja ett armband. Kanske blir en stund vid pianot också. Håll koll på min instagram om ni vill följa mitt liv lite mer.  annica.t.olsson

Hoppas ni får en fin onsdag.

No Comments

Post a Comment