Annica Olsson | Om Annica
257
page-template-default,page,page-id-257,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Om Annica Olsson

 

Jag kommer från en lugn, liten by som har en stor plats i mitt hjärta. Hallen/ Jämtland. Jag har alltid gått min egen väg och tycker inte om att vara beroende av någon för att få nåt gjort.

 

Jag tror att med lite jävlaranamma så klarar man det mesta. Och genom snällhet och humor kommer man längst. Mina intressen är ganska många. Träning, hälsa, friluftsliv, resa, måla, snickra, pyssla, sjunga och sparar alltid tid till min familj och vänner. Och min önskan är att en dag få jobba med mina hobbys på heltid.

 

Det jag brinner mest för i livet är att få göra människor glada och att få hjälpa till. Om det är att hjälpa till att lindra deras smärtor, att gå ner i vikt, måla konst till deras väggar, bygga möbler till deras hem, sjunga på deras stora dag eller göra smycken någon känner sig fin i spelar ingen roll. Det är det bästa jag vet att få se någon bli glad av något jag gör.

 

Livet handlar om att hitta sin egna väg, göra det man mår bra av och att våga tror på sig själv. Det gäller att komma på nya vägar om man stöter på ett hinder.

 

Våga vurpa och konsten att ta sig upp igen om man gör det. Jag ville ha en hemsida där jag kan samla ihop mina intressen och mitt liv. Här kommer ni kunna följa mig och mina idéer. Jag kommer skriva och dela med mig i så mycket jag kan.

Här är ett reportage som skrevs om mig i samband med min andra tavla till Johnny Oduyas Stanley Cup vinst.

 

http://www.op.se/jamtland/ostersund/hon-malar-av-hockeyproffs-pa-bestallning

 

Här kan ni även följa mig under min resa i Bachelor som går på TV under hösten 2016.

 

http://www.tv4.se/bachelor/artiklar/det-h%C3%A4r-%C3%A4r-annica-olsson-57ea7843b9a9f6bf5000020a