Annica Olsson | När mår jag som bäst?
1339
post-template-default,single,single-post,postid-1339,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

När mår jag som bäst?

Jag mår som bäst när jag får styra mina dagar helt själv. Därför är min framtid som egenföretagare ett måste. Jag har alltid haft lite svårt att rätta mig i ledet. Att göra som alla andra gör. Och att göra något bara för att någon säger till mig att göra det. Tjurig? Ja.. kanske! Men jag har alltid sagt: Mitt liv, jag gör vad jag vill. Att behöva be en chef om ledigt om jag behöver och kanske få ett nej känns inte ok. För mig alltså.. Vi alla är ju olika och det är ju det som är så underbart.

Jag har ”turen” att vara ganska bred och kreativ i allt jag gör. På gott och ont. Jag har så många ben att stå på och måste bara få ordning att strukturera upp allting så jag vet vart jag ska börja. Och jag tror verkligen att alla kan nå sina mål bara man ger sig fan på det. Man jobbar så stor del av sitt liv så det är så viktigt att man trivs och tycker att det är kul.

Jag kommer berätta mer om min resa längre fram. Den resan där jag gick från utmattningssyndrom, sa upp mig från mitt jobb och sålde mitt hem till den resan när jag gav mig ut i världen och tills nu.. jag reser fortfarande, men just nu är det en inre resa.

Nu måste jag fortsätta jag på min tavla och hoppas den blir klar idag. Sen kan jag påbörja armbandet.

Sen så måste jag ta tag i min kropp igen. Musklerna skriker om att få byggas upp igen. Så måste bosätta mig på gymmet. Jag har fått massa frågor om hur jag tränar och äter och jag kommer dela med mig med massa tips och övningar. Här och på instagram. Så håll koll där också framöver.

Hoppas ni får en fin torsdag.

No Comments

Post a Comment