Annica Olsson | Mys på fjället!
1586
post-template-default,single,single-post,postid-1586,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Mys på fjället!

Tänk va lite fjälluft kan göra med själen. Tog med mig min lillasyster som är här och hälsar, upp i backen en sväng. Välbehövligt. Shit va skönt det är att bara åka fort och släppa tankar. Att få se detta vackra fjäll i sin vita skrud. Att få sitta och andas i tystnad. Att enbart få känna vinden och höra ljudet från brädan när man åker. Jag får aldrig nog. Frihetskänslan är magisk. Så fort jag kommer hem från södern så ska jag upp igen. På brädan eller skotern.. Där mår jag som bäst. Tänk att jag haft sån tur att vara född här. LYX!

IMG_0181 IMG_0176 IMG_0239 IMG_0162 IMG_0140 IMG_0139

Nu sitter jag och mamma på tåget som tar mig mot Gbg. Barnvakt va beställd när föräldrarna drar till Thailand och myser. Ska få mysa med alla 3!

IMG_0288

No Comments

Post a Comment