Annica Olsson | Min familj överraskade i huset..
1115
post-template-default,single,single-post,postid-1115,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Min familj överraskade i huset..

Jag blev överraskad på morgonen och inte ett öga va torrt. Visst, man har inte varit där mer än 4 veckor, men eftersom jag varit ute och rest så har vi inte setts så mkt på det senaste halvåret. Och den bubblan man lever i. Sååå skönt att ha dom där.

img_3872 img_3885-2 img_3892 img_3887 img_3898

Hade önskat lite tid med dom utan kameror, men det fick jag tyvärr inte. Vi åkte iväg och träffade Sebbe. Det hade blivit förseningar på vägen dit så det va precis så dom hann fram till Aruba. Vi åkte iväg och skulle snorkla. Fanns inte en fisk där. Sämsta snorklingstället jag sett. Haha!

Men det va en mysig och lättsam dag. Jag fick en liten chock över hur brorsan blev väldigt beskyddande och väldigt mkt storebror där en stund i början..  Men jag skrattade bara. Han log ju när han sa det och mjuknade sen.. 😉 Det är väldigt viktigt att se hur han funkar med familjen. För mig är det viktigt. Och här kändes det som han hörde hemma hos oss. Dom kramades ju sen, men det fick ni inte se. (På den översta bilden så sa han: ”Vi ses imorgon, och du..det kommer bli bra.. ”) Och till mamma sa han att jag inte kommer åka med samma flyg som dom hem, men man vet ju aldrig..

img_3824

img_3907 img_3916 img_3917 img_3920

img_3826

img_3924 img_3825

img_3925

Att få ha sina nära där, men inte få träffa dom mer va sjukt jobbigt. Jag hade behövt längre tid. Elliot tyckte det va väldigt konstigt att vi inte skulle ses mer när han åkt så långt. Vi hann inte landa någonting med varandra. Jag va helt slut. Jobbigt att säga hej då och gå in i huset (fängelset) igen..

img_3758

När jag kom hem runt 13:30, så gick jag in på mitt rum och bröt ihop.. Allt gick för fort. Jennie hade åkt och jag räknade timmarna och tänkte att Jennie nog skulle komma hem runt 18-19 om vi skulle få samma tid, men såklart inte. Hon kom efter 22… Jag och Emma fick inte gå och lägga oss för att dom skulle filma oss när Jennie kom hem..säkert för att få reaktioner att hon fick dubbla tiden än mig. Hon fick både en dagsdejt och sen en hel middag på kvällen med vin. Sjukt orättvist upplägg.. Men visst man började ju vänja sig med hur dom nog tänkte. Jennie reagerade också på det när jag påpekade det. Men det blev inga reaktioner mer än att vi inte kunde sluta skratta. Ni vet när man får ett sånt skrattanfall som inte går att få stopp på. Jag och Emma fick det då. Gick väl inte göra nåt av den filmen. Tårarna sprutade av skratt..

Plus att dagen efter Jennies dejt när Emma va iväg så kördes Jennies föräldrar till huset och dom stannade i nästan 2 timmar utan kameror. Bara vanligt häng. OCH sen när jag fick veta att jag skulle få första drömdejten så förstod jag att det skulle betyda att Jennie skulle få flytta in på hotellet och få ha en heldag med föräldrarna vid poolen. Mkt tid att samla energi på. Mina skulle hinna åka innan jag dejtat klart.. Det upplägget blev jag ganska besviken på. Några timmar extra med dom hade gjort så mkt.

Men tankar inför ”drömdejten” blir ett helt annat inlägg.. Ikväll ser ni väl Agnetas 2-timmars program där det ifrågasätts mkt..? Jag och Jennie va inlåst i ett rum i källaren när detta spelades in så vi kanske bara är med på klipp.

Kom ihåg att när det här spelades in så hade det gått ett tag efter att vi kommit hem. Det hade hänt en del.. Och kan Sebbe stå för allt tror ni? Kan han ge dom ett ärligt svar?

2 Comments
 • Maria

  17 december, 2016 at 17:18 Svara

  Usch vad orättvist. Gillande inte Jennies pappa alls. Hemskt attityd. Om inte Sebbe blev avskräckt i det, vet jag inte alls vem han är. Inget jag skulle vara i för allt guld i världen. Inte alls förvånad om de förhandlat sig fram till ngra extra förmåner i det. Inte alls. Förstår inte vad han ser i Jennie heller förutom ett gott status parti möjligtvis. Och värderar man det före kärleken så är det fel prioritering i längden i allafall. Kärleken måste finnas där i grunden oavsett vad. Att gå under en svärfar pga konflikt rädsla blir kvävande i längden. Jennie och han passar inte ihop alls. Man hör honom aldrig säga – den är jag riktig kär i. Han verkar så förnuftig på ngt vis. Som om han ska köpa en soffa eller ngt. Jag håller på kärleken före allt. Inte statusen och pengarna. Det skapar inte glittret i ögonen. Och det har jag sett han har. Men aldrig med Jennie. Aldrig.

  • Annica

   17 december, 2016 at 19:03 Svara

   Hahahahaha!!! ”Som att han ska köpa en soffa eller nåt”. Klockren beskrivning…

   Vi får väl se hur han tänker.. 3 program kvar!

Post a Comment