Annica Olsson | Lite tankar så här dagarna efter kyschdejten..
948
post-template-default,single,single-post,postid-948,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Lite tankar så här dagarna efter kyschdejten..

Titta här först..

Avsnitt 5

Avsnitt 7

Det blir så tråkigt när det inte riktigt är rätt känslor som kommer fram till rätt situation. Jag kanske hade nåt att säga om den här dejten och andra funderingar så här andra singeldejten. Eller va vi för lulliga så det inte gick använda nåt från dom här synkarna? Han hade ju svårt att ens säga Kyss.. Haha!

När vi satt där och drack bubbel så kom ju vågorna och slog in, som ni kanske såg lite av. Vilket gjorde att Hampus va tvungen att springa upp och rädda kameran. Det va ju skitbra.. Då satt vi kvar ganska länge själva och drack typ upp flaskan.. Och pratade ännu mer. Tillslut så hörde vi en röst uppifrån och såg ett huvud titta ner. Sara sa att nu började det bli lite bråttom. Så vi gick upp. Men sen fick vi ju lite tid vid ruinen och pratade mer och drack en öl. Så va väl lite rund under fötterna när det va klart, men det va en bra dag.

I bilen dit hann vi också prata mkt. Där hör man ju lite och förstår att vi faktiskt har pratat om saker innan som inte ni fått se. Där påpekas att jag har velat fly därifrån.. som jag sa vid senaste minglet. Och då sa han: Om du flyr så hämtar jag dig. Du har satt djupa spår i mig och jag längtar till nästa gång vi ses. Typ.. Men han sa också: Hur känner du efter förra dejten. Tror du fortfarande att det är skådespel? Och då svarar jag: Jag tror inte på någonting ja.. Och ja, jag hade svårt att riktigt tro på allt. Jag har träffat sånna innan som säger sånt man vill höra, men menar ingenting av det. Så är försiktig. Han säger mkt bra som man inte vet om det är ett skådespel eller inte. Man vill tro det, men törs inte.

Det jag tycker va tråkigt är att man ännu en gång inte fick höra allt fint han faktiskt säger till/om mig, som faktiskt gör att jag stannar lite till. Utan man får istället höra vad Jennie tycker om vår dejt. Jag tycker det är tråkigt att fokus är på enbart några personer och bara vissa sidor av oss. Men, men.. programmen är korta och mkt ska med. Så man får väl förstå det, men det är sååå mkt som faktiskt missas. Vi va ju några fler som också satt i synkar på dagarna.

På middagen så missades också väldigt mkt. Det hände mkt när Jeanette va iväg så länge.

Och det är så komiskt att Jennie och Elisabeth tvivlade i det här avsnittet. Det va ändå bara typ 2 dagar sen Jennie fick en kyss. Och Elisabeth ändrade helt om efter att ha pratat med honom i några min. Så det svänger fort i paradiset och han kan snacka pöjken. Men säger han bara det man vill höra? Vem ska man lita på i allt det här? Hur äkta är det egentligen? Hur mkt bestämmer produktionen? Vem ljuger? Man fick ju höra och se ganska mkt.

Så gick tankarna.. Nu tyckte jag att det började bli jobbigt. Jag började må ganska dåligt i den här situationen. Började tappa orken. Känslor började komma för Sebbe och tjejerna betydde så mkt för mig.

Man ska verkligen inte tro på allt man ser och vad någon säger i det här programmet. Så mkt har ja lärt mig iaf. Det är mkt klipp och klistra och vissa kör tydligen ”fulspel”.. Allt är inte som det låter. Tänk på det..

Nä..nu har jag tänkt klart för idag. Imorgon kommer jag nog tänka till lite om Klara kommenterar.

Håll i er..

Nu blir det armbandsfix. Tjing

No Comments

Post a Comment