Annica Olsson | Kvällsfunderingar.
1842
post-template-default,single,single-post,postid-1842,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Kvällsfunderingar.

Tänder lite ljus bredvid sängen och funderar på livet. Hade stängt ner dator och bestämt mig för att bara vara med mig själv en stund. Men ensamheten sprang ikapp. Jag älskar verkligen hemmakvällar. Det är en stor favorit. Mysbyxor och tända ljus. Vissa kvällar är absolut det bästa. Men ikväll kände jag mig lite ensam.. Av många anledningar. En är nog att jag hade hoppats på en sak som ej blev.

Det är ett ständigt problem hos mig. Att försöka att inte bli besviken.. Att inte ta åt mig. Det är nåt jag tränar på ofta, men sen så smyger det på. Man måste ju någonstans acceptera att andra inte är som mig. Att dom inte gör som jag skulle gjort och dom tänker inte som mig. Kanske låter lite luddigt när jag inte kan skriva rakt ut vad jag menar, men en sak vet jag iaf när jag somnar ikväll.. och det är att jag vet vad jag är värd och vad jag inte förtjänar.

Att känna sig ignorerad och bortprioriterad av andra är inte min grej. Att känna sig utanför är den värsta känslan man kan ha och så ska man inte behöva känna. Känns som man är 11 igen.. Då ska dom som får dig att känna så bort. Men det gör ju alltid ondast när det kommer från någon som du trott ha varit fin.

Låt aldrig någon få dig att tvivla på dig själv.

 När någon alltid bokar av så fort vi ska ses, när man känner sig utanför, när någon inte svarar på mina sms, när det är mkt snack och liten verkstad…osv.. Nä, då förlorar man mig.

Va noga med vilka du väljer i ditt team därute. Umgås med dom som ger. Dom som vill hjälpa dig och som vill ha dig mé.

”Lite slit är jag värd, några fraser är jag värd.. Ljug om du behöver det gör ingenting…”-Lasse W

Nu ska jag bara vara med mig själv… Och inatt får vi även en extra timme.

No Comments

Post a Comment