Annica Olsson | Kick it!
1422
post-template-default,single,single-post,postid-1422,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Kick it!

Ibland så är det så fruktansvärt skönt att bara stå och slå och sparka! Det ger så himla mkt energi. Tror jag börjar min fredag med det.. Ut med allt!

IMG_5513

Just nu så ser jag på SVT1. ”Män som slår kvinnor”. Tänk att det finns så många sånna skithögar!? Blir så förbannad. Så sjukt tragiskt. Man tänker ju alltid att det skulle aldrig hända mig. Men det läskiga är ju att dom är så sjukt bra på att manipulera. Det börjar mentalt. Dom isolerar dig från vännerna. Sen när man är svag nog så börjas det med psykningar och slag. När man är så kär och dom har fått dig att tro att ingen annan vill ha dig. Allt för att få makt! Fy fan.. fega jävlar! Jag blir så sjukt förbannad! Och dom här jävla lagarna!? ”Det blir ingen grov misshandel för inga ben gick sönder när han slog..”. Ska någon behöva dö innan han spärras in???

Usch och fy fan.. se det här programmet! (Om ni vill bli arg)

Och om ni skulle misstänka att det är nåt som inte står riktigt rätt till hos någon.. Så snälla, ta kontakt och kolla upp det. Och även om det nekas till det. Fråga igen.. och va uppmärksam!

Det är aldrig okej att bli behandlad illa! ALDRIG! Oavsett vad han säger att DU har gjort, så är det ALDRIG okej!

Ta hand om varandra!

No Comments

Post a Comment