Annica Olsson | Känner mig kär!
1475
post-template-default,single,single-post,postid-1475,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Känner mig kär!

Jo.. det är sant! Det pillrar i hela mig. Och det beror inte på någon annan än mig själv. Jag är så lycklig att jag tagit tag i min kropp. Över 2 veckor nu med mjölkproteinfritt, glutenfritt, mindre socker plus att jag plussat på massa annat gött som kroppen behöver för att läka och klara yttre omständigheter. Och oj, va det händer saker med mig kropp. Jag törs inte skriva ut dom än.. måste se om det verkligen kan va sant först.

På bilden ser ni min frukost idag. Så sjukt gott. Varje tugga är magisk.

Chiafrön, mandelmjölk, sötmandel, cashewnötter, kokosflingor, gojibär, vaniljpulver, mylta (hjortron), hallon, blåbär och passionsfrukt. MUMS!!! Och lite kokkaffe för själen.. Allt Ekologiskt såklart.

Omen 3- oljan är ett måste för kroppen. Den balanserar upp min kropp så att jag kan ta upp alla andra vitaminer och all näring som min kropp inte kunnat förut. Det som är väldigt bra med den här oljan är att den är bra testad plus att man gör ett blodtest både innan man börjar och 4 månader in. Det följs upp och oljorna kommer hemskickad på posten så man behöver aldrig bli utan. Det är bra pris på det och dom är lätt att ta. Maila mig om du vill veta mer eller vill ha en presentation. Det är väldigt viktigt när man ska börja äta någonting att man gör lite forskning. Många går och köper Omega 3 kapslar i butik som man ska ta en/dag som varken gör till eller från och den kan t.o.m ha härsknat. Viktigt att forska lite så man inte slänger pengarna i sjön.

Den här balansoljan har väldigt bra hälsovinster, så jag personligen tycker att det är värt ett försök.

Nu väntar gymmet på mig. Min kropp skriker efter träning idag. Sen ska jag sätta mig vid pianot och sjunga massa Winnerbäck och ladda upp inför Trondheim imorgon.

Wiiihooo!!!

No Comments

Post a Comment