Annica Olsson | Japp.. är kvar en v till..!
1072
post-template-default,single,single-post,postid-1072,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Japp.. är kvar en v till..!

Jag kan inte uttala mig så mkt än eftersom jag inte sett programmet. Jag såg bara rosceremonin.

Men världens bästa tjej fick tyvärr lämna.. =( Kan inte säga nog många ggr hur mkt hon faktiskt betyder för mig. Är så glad att vi hittade varandra där. Jag skulle gå över lik för dig!

 Är så hög på min utbildning som jag gått nu så ville inte sätta mig framför tv:n och få dålig energi ikväll. Det är en pers att sitta och titta på det här. Jag vill somna med en härlig energi i kroppen. Så tog ett bad och tänkte på dom här sista två dagarna som gått. Är som sagt såå glad att jag får börja denna 3D-resa nu.

Och dom här två.. Andreas och Seth. Helt underbara! Vilka stjärnor.. Kommer skriva mkt om dom och det här framöver.. Nästa gång ska jag inte va så sjukt förkyld.

img_3457

Fortfarande kvar i Gbg. Blir här till fredag, sen väntar Axelsons på mig i Sthlm. Dom här veckorna här gick alldeles för fort. Tur dom kommer upp snart.

Imorgonbitti ska jag spackla sista rummet och tapetsera klart imorgon eller torsdag. Kevin måste ju också få fint och lite nytt.

Nepp.. kroppen skriker efter vila för att bli frisk.

Kram på er och tack till er som hör av er och är så fina mot mig. Det värmer.. Vad säger ni.. ? Törs man kolla eller gjorde jag bort mig?

2 Comments
  • Far

    7 december, 2016 at 22:25 Svara

    Gulle Dej…

  • Mia Allwin

    22 december, 2016 at 19:25 Svara

    Nej du var bara bäst… ❤

Post a Comment