Annica Olsson | Jag är tillbaka!
1947
post-template-default,single,single-post,postid-1947,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Jag är tillbaka!

Japp.. jag ska försöka ta upp det här med blogg igen då jag ser att ni tappra själar fortfarande följer mig. Jag har behövt en paus efter allt som hänt.. Jag va tvungen att ta en paus efter allt.. min kropp valde det.. Fortfarande ganska lång väg kvar och saker att ta tag i, men det går åt rätt håll. Väldigt mkt har hänt. Nya dörrar har öppnats. Och jag ska ta er med på den resan. Inte idag. Idag ville jag bara in och säga hej. För att säga att jag snart är tillbaka..

Och jag jobbar numera på http://www.ecocafeet.se så gå gärna in där och boka en tid hos mig.

Kram och kärlek till er

No Comments

Post a Comment