Annica Olsson | Intensivt liv. Men kul!
1752
post-template-default,single,single-post,postid-1752,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Intensivt liv. Men kul!

Hemkommen efter några intensiva veckor. Rom, utbildning i Oslo, Gbg, Sthlm, Ö-vik och mörsil i 2 omgångar hann jag med på 2 veckor. Men oj vad det har gett mig mkt. Många lärdomar både privat, mentalt och professionellt.

Utbildningen/Föreläsningarna i Oslo va väldigt intressant. Känner mer och mer att jag är på rätt väg. Så otroligt intressant att få höra läkare och andra som pratar om hur viktigt det är att ha genomsläppliga celler. Höra allas historier om vilka hälsovinster dom fått. Få se tårar rinna av lycka ner från en sons kind över att hans mamma blivit fri smärtor och sin reumatism.

Stort!

Nu vill jag mer än någonsin ut och informera alla om hur viktig kosten vi stoppar i oss är. Hur viktigt det är att vi får rätt byggstenar. Att vi hjälper kroppen i balans igen.

Vi måste kolla så att produkterna vi köper faktiskt håller måttet.

Sjukdomarna där ute ökar. Stress, utmattning, depression, kronisk värk, inflammationer, diabetes, hjärt- och kärl, cancer, allergier, hudproblem m.m… Vi äter mer mediciner än någonsin men blir mer och mer sjuka.

Något är fel! Vi är uppbyggda av celler. Allt börjar i cellen. Vi måste börja städa där. Vi är förgiftade.. i onödan!

Senast idag fick jag ett samtal då en kund ringde och sa hur mkt bättre han mådde. Han som va mest skeptisk. Både mentalt och kroppsligt kände han förändring. Kändes lättare och han kände hur kroppen började rensas. Så häftigt att få höra det. Värt hur mkt som helst!

Jag har alltid känt att jag kommer jobba med att hjälpa människor med sina kroppar. På ett eller annat sätt. Nu har jag en härlig mix men som är sammankopplade på många plan.

Jag är här nu! Yrkesmässigt precis där jag ska va.

Kontakta mig om ni vill veta mer. Skicka ett mail här på hemsidan. Jag kommer väldigt gärna och pratar. Går att lösa över skype och så också!

Kram alla fina där ute. Ta hand om er!

No Comments

Post a Comment