Annica Olsson | In the ghetto..
1033
post-template-default,single,single-post,postid-1033,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

In the ghetto..

Jahopp, då har ni fått se den konstigaste dejten av alla. När jag såg programmet förra året och dom skulle klä sig i brudklänningar så tyckte jag att det va så himla dumt. För mig är det en stor dag i livet och jag gör det bara en gång och då ska det vara på riktigt. När dom här fick åka iväg på det här så förstod ju jag att det skulle vara en liknande grej.

Men jag hade faktiskt aldrig trott att han skulle gå ner på knä och sätta ringen på fingret.

När Therese och Elisabeth kom hem och berättade det så blev jag mer anti hela grejen. För mig är det som sagt stort att göra så. Vissa bryr sig inte och det va en ”kul grej”. Men jag tyckte inte det.

Jag ifrågasatte detta stort och fick som svar att det är ett bra test.. Ett test på hur man verkligen känner. Känns det rätt om han skulle gå ner på knä? Skulle man vilja att det va på riktigt? Kanske bland det dummaste jag hört.

För det första så tyckte jag att Therese hade blivit så jäkla orättvist behandlad och bara fick skitdejter och tyckte hon förtjänade att få en riktig så det kom fram hur fin hon är. För henne går jag verkligen upp i ringen.

Och sen så blev ju det här som ett stort skämt. Och om det va ett ”bra test”..Varför fick inte jag och Jennie följa med då? Då ska väl det ”testet” gälla alla?! Fast hade jag åkt dit så hade jag lämnat den kvällen. Kände mig som ett jäkla skämt. Den här känslan om att allt va ett skådespel, som jag hade ifrågasatt hela tiden växte och blev större. Jag va inte där för att bli ett skämt eller se dum ut. Jag va där på riktigt och det här blev ju bara konstigt. Hade jag varit med och lämnat den kvällen, så hade anledningen inte varit att det kändes fel att det va just Sebbe som gick ner på knä utan för att dom gör det till ett skämt.

Att gå ner på knä och ”fria” till någon är stort för mig. Jag fick frågan om det hade varit jag som va Emma då.. Att då hade jag väl inte ”klagat”? Då sa jag att om han hade ställt sig på knä framför mig så hade jag sagt åt honom att ställa sig upp, att det där gör han en gång och då på riktigt. Och han hade absolut inte fått sätta på mig en ring. Där hade jag struntat i allt som har med kontrakt att göra. Kalla mig löjlig och gammalmodig, men den dagen någon gör det ska det vara äkta.

Här va Therese redo att ge upp (vilket jag förstår), men hon blev övertalad att stanna en dag till… och dagen efter så fick hon äntligen en dejt. Men det va ju lite sent kan ja tycka. Fina, underbara, roliga och älskade vännen. När hon va på dejt så fick vi äntligen komma ut från huset. Vi fick åka iväg till ghettot och äta lunch. Så jäkla coolt ställe med världens äckligaste man utanför. Charlies bar i San Nicolas.

Vi fick äntligen sitta och ta en öl istället för sött bubbel som man började bli grymt less på här.. Det va skönt. Jag ser ju ännu en gång att jag verkligen struntar i hur jag ser ut.. Men äh! Jag ser ju ut så. Haha.. Tyvärr så tycker jag att vi ser ganska blek ut i bild. Det va vi ju inte.

Här va det en trubadur jag fick sjunga lite med, men han va lite hoppig i texterna så man visste inte vad som skulle komma, så va lite svårt att hänga mé. Haha, men det fick ni inte se. Va iaf ett sjukt coolt ställe ni bör besöka om ni åker till Aruba. Stört mkt grejer att titta på från alla världens hörn och kanter. Men va där på dagtid och akta er för ”Walking dead”- folk utanför. 😉

När vi kom tillbax till bilen så hade faktiskt en på restaurangen stått och vaktat vår bil när vi åt lunch. Det behövdes tydligen.

img_8390

img_8405

img_8373

img_8383

img_8391

img_8371

img_8367

img_8410

Playprogrammet:

Ni fick ju se några smygisar från bryggan. Eller, vi visste ju att dom filmade och att han va myggad. Men det jag menade med Off Cam va ju att han säger väldigt mkt och jag har haft turen att få 2 långa singeldejter där vi har badat och ej varit myggad. Vår fallskärmsdejt va en heldag och väldigt mkt omyggat. Plus på lagundejten så fick vi prata väldigt mkt själva där nere. Och där säger han väldigt mkt. Och eftersom jag tvivlade, va rädd och hade lite svårt att tro på allt så tänkte jag att det han säger i kameran är en sak, då ska det låta bra. Men varför skulle han ljuga för mig utanför kamerorna? När vi inte är filmad eller myggad. Och varför skulle han säga som han gjorde på casinot? Och stryka min hand och ben under spelbordet om han inte menade det? Om han inte ville visa att jag va lite speciell för honom iaf…?

Men som ni hörde här så fick jag höra att det skulle hända härliga grejer om jag bara höll ut. Annars blev han galen. Att dagarna med mig är minnen för livet och att han längtar och hoppas på att få uppleva en till sån. Att det inte va så länge kvar av programmet nu och att det kommer bli bra. Jag minns det här samtalet väldigt väl. För mig betydde det mycket.

img_2960

Som sagt.. Upp å ner!

Och när jag skulle ta emot rosen så va det konstigt klippt. Jag ”funderade” inte 2 gånger.. Såg lite konstigt ut.. Men jo,  jag såg faktiskt programmet ikväll.. Eller ja..typ. Och Sara och Micke tog tydligen kort på mig.. Nämen annars så gillar jag tisdagar.. När dom är över! Huvva… Godnatt

img_2935

2 Comments
 • Frida Jansson

  30 november, 2016 at 21:12 Svara

  Fina Annica! Jag hoppas verkligen Sebastian inser vilken fantastisk tjej du är. Så varm och go! Med båda fötterna på jorden och världens finaste utstrålning.
  Jag önskar dig all lycka.
  Kram Frida

  • Annica

   30 november, 2016 at 22:43 Svara

   Tack snälla du! Va glad jag blir att höra det.. =) Kram tillbax

Post a Comment