Annica Olsson | Ibland ogillar jag att bo i Jämtland..
1931
post-template-default,single,single-post,postid-1931,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Ibland ogillar jag att bo i Jämtland..

Mitt liv nu för tiden är väldigt mkt på sjukhus. Eftersom mamma har gjort en andra operation i hjärnan så är livet väldigt förändrat. Så jag är lite seg på mitt bloggande. Mer ser att ni fortfarande är inne och läser.

Imorgon ska hon få komma hem från sjukhus då hon blev nekad rehab här hemma i Östersund. Vilken är helt sjukt! Det hon behöver är rehab för att snabbt få komma tillbaka till livet, men hon fick höra att Remonthagen här i Östersund ej tar emot henne då hon inte fått en stroke!!!!! Hon har fel sjukdom..Cancer. Blir så förbannad så jag kokar! En människa som har som mål att få tillbaka sitt liv. Hon som levde som vanligt innan detta. Så nu ska hon få träning i hemmet trots att hennes läkare också säger att det hon behöver är att bo på ett rehab och få konstant träning och hjälp.. Hon kan inte ens förflytta sig i sängen och kan inte förflytta sig själv i rullstol. Men hem ska hon. Så nu måste vi runtomkring kämpa med allt vi har för att försöka få hjälp någon annanstans. I ett annat län. Om någon sitter på bra tips om vart man ska vända sig, så är jag glad för all hjälp vi kan få. Både ekonomisk hjälp, alternativt och rehab. Helst nära här eller i Gbg.

Jag ska försöka att ge lite mer framöver. Jag har väldigt svårt att tänka på mig själv just nu, men jag vet att det också är väldigt nödvändigt.

Vill också ge en stor kram och ett tack till alla på Strokeavdelningen här på Östersunds sjukhus.

Ta hand om varandra.

Kram

No Comments

Post a Comment