Annica Olsson | I got a deal for you right here..
1688
post-template-default,single,single-post,postid-1688,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

I got a deal for you right here..

Nystart! Ny lägenhet och ny säng. Gamla minnen suddas ut och nya ska skapas.

Mitt huvud är fullproppat av nystartat företag och allt som hör till det. Allt som ska fixas. Både inom företaget och till nya boendet. Och sen skolan på det… Mitt huvud snurrar och tiden räcker inte till. Helt slut på kvällarna och jag längtar tills allt är på banan. Men det är nära nu..

Fan.. Ibland så vill man ha en famn att krypa ner i där man kan ladda energi. Ikväll skulle va en sån kväll. Fan va jag saknar det ibland. Att få lägga mitt huvud mot någons bröst, känna värme, höra hjärtat slå och få känna armar runt mig. Få vara liten, svag och trött en stund.

Men, men… så är det inte nu. Och ja, jag har kanske valt det själv. Men ibland så längtar man lite extra efter närhet. Har vant mig att få ha mina 3 älsklingar i Gbg nära mig en längre tid och där flödar kärleken.

 Alla tågresor till Sthlm är nu bokad. Upptäckte att det bara är 3 resor kvar till skolan innan jag tar Examen. Shiiit… Vart har den tiden tagit vägen? Men, men.. Några dagar kvar här hemma innan jag åker ner till den stora staden igen.

Bruce får avsluta den här kvällen..

”I ain’t lookin’ for praise or pity
I ain’t comin’ ’round searchin’ for a crutch
I just want someone to talk to
And a little of that human touch
Just a little of that human touch”

No Comments

Post a Comment