Annica Olsson | Hur mår dina celler?
1897
post-template-default,single,single-post,postid-1897,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Hur mår dina celler?

Jag jobbar ju med lite olika saker men en sak jag verkligen brinner för är en bra hälsa. Friska och genomsläppliga celler som har förmågan att rensa bort slagg och ta upp näring. Jag blir så glad att läsa och lyssna på forskare som dom här.. Att även sjukvården börjar att tänka till lite utanför.. Att faktiskt börja tänka på hur kroppen själv ska kunna driva bort och vad vi är uppbyggda av.

Och nu kanske även dom som tror det man håller på med är hokus pokus och enbart tror på sjukvårdens mediciner kan lyssna.. Även om jag likt som sjukvård jobbar med blodtester. Ditt blod ljuger inte.

Att själv kunna läka. Cancer, hjärt och kärl-..,eksem, allergier, värk, utmattning och andra olika symtom ökar och man ska inte behöva leva med smärta. Man ska inte behöva acceptera detta och man ska absolut inte tro att nåt är kroniskt. Jag har fått höra det av läkare hela mitt liv, men har nu sett nåt helt annat.

Jag jobbar just med detta. Balansen Omega6 och Omega3. Att kunna ge kroppen dom byggstenar som den behöver få i sig via kosten. För tyvärr så får vi i oss för stor del Omega 6 idag och för lite Omega 3. Vi behöver båda. Men problemet är att vi får i oss för lite bra Omega3 fettsyror för att cellmembranet ska vara starkt och friskt.

– Båda fetterna är viktiga för kroppens cellmembran och andra processer i kroppen som inflammation och immunförsvaret, med bland annat programmerad celldöd. Tyvärr innehåller dagens moderna kost alldeles för mycket omega-6 jämfört med omega-3. –Per Kogner

Och denna djungel bland Omega 3.. Tyvärr så ser jag när jag gör blodtester på folk som äter en Omega 3 sen innan att det inte håller riktigt hela vägen till rekommenderat värde.. Så många gör rätt och tänker rätt med att äta, men slänger tyvärr pengarna i sjön.

Ni som är nyfiken på att se vad ni ligger på och vill äta en Omega 3 som faktiskt håller hela vägen, är bra pris på, inte vill behöva ändra om hela kosten,  plus att ni får chansen med oberoende blodtester att se så att produkten gör det den ska.. Kontakta mig på mail@annicaolsson.se så får ni veta mer.

Låt oss börja det nya året med att komma i balans! Det är våra kroppar värda..

OBS..Läs och titta på detta..

https://www.barncancerfonden.se/barncancerrapporter/barncancerrapporten-2014/juice-med-omega-3-kan-bli-ny-cancerbehandling/

No Comments

Post a Comment