Annica Olsson | Helt rätt för mig.
1465
post-template-default,single,single-post,postid-1465,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Helt rätt för mig.

Ikväll när jag sluter mina blå så känna jag mig rik. Jag är så glad att det finns så mkt fina människor i mitt liv. Vissa känner jag och andra inte. Men så mkt kärlek.

Idag har jag varit på skolan. Underbara Axelsons.. Jag känner bara mer och mer för varje gång jag är där att det är rätt för mig. Jag kommer älska mitt framtida jobb. Min hjärna sprutar ut idéer och mitt hjärta vill så mkt.

Idag när jag åkte från skolan så va jag helt slut. Mådde nästan lite illa. När man pluggar det här så blir det ju att man bearbetar väldigt mkt själv.. Man coachar sig själv och hjärnan går på högvarv. Så mkt som ska ut. Det va lika när jag läste till Massageterapeut. Men det ska ju ut. Det är viktigt att inte spara på massa skit.

Imorgon börjar dagen med Yoga och Meditation. Hur underbart är inte det? Har jag sagt att jag älskar min skola? 😉

Men Sthlm..? Kan man vara allergisk mot en stad? Min kropp reagerar aldrig bra när jag kommer hit. Den protesterar.. Den vill hem! Det är ganska skönt att känna att man längtar hem. En positiv känsla för mig. Kanske skulle vara annat om man hade sin trygghet här, men shit va jag älskar Jämtland! Jag gillar Sthlm också och det är kul att komma hit ibland, men min hud gillar inte Sthlm.. Den tycker bäst om fjälluft.

Sov gott

No Comments

Post a Comment