Annica Olsson | Hashtag- hjärta mig själv
1850
post-template-default,single,single-post,postid-1850,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Hashtag- hjärta mig själv

Vissa dagar är sämre.. Idag va en sån. Kan va att jag sov en stund på soffan på kvällen.., blir alltid slö då. Eller att jag inte orkat träna på ett tag. Känt mig ensam i gymmet, en ny känsla.

Mitt huvud går på högvarv. Det är inte lätt att starta företag samtidigt som man får lägga sitt liv åt sidan och stötta mamma. Tro mig, det finns ingenting jag hellre skulle göra, men dom här jäkla räkningarna betalar inte sig själv. Och man hamnar sjukt efter.

Nä, pengar är verkligen inte allt. Men det underlättar. Det gör så att man kan andas normalt och sova på nätterna.

Jag kommer aldrig att ge mig. Kommer aldrig att ge upp. Om jag så får leva på ris så tänker jag aldrig sluta investera i mig själv. Måste bara ta några djupa andetag och fundera ut en plan. Sträcka ut en hand någonstans för hjälp. Hos någon som inte biter den.

Det är viktigt att kunna göra det. Personligen så är jag väldigt dålig på det. Jag har varit tvingad nu på slutet att säga ja till hjälp. Eller att be om hjälp.. Men jag gillar det inte. Det är det värsta jag vet. Jag är van att klara allt själv. Men ibland så måste man sänka sina krav och våga ta emot.

Våga säga att ni har det jobbigt! Man behöver inte va starkast, snyggast och mest framgångsrik jämt. Trots att det är det som alla gärna visar upp på sociala medier, (som jag bli mer och mer emot och är väldigt kluven till). Med filter och putande rumpor kors och tvärs ska varje steg filmas. Men det är ett helt annat inlägg..

Man kan få känna sig misslyckas, ful, fattig och ledsen. Det är okej! Det gör jag idag. Men jag kan aldrig tillåta mig själv att sluta tro.. Jag tror på mig själv! Och jag älskar mitt jobb för mkt för att ge upp.

Nu ska jag krama om mig själv. Jag gör det så sjukt bra ändå! Och nu snöar det.. så lite mys är det allt. Imorgon blir en bättre dag.

Godnatt

No Comments

Post a Comment