Annica Olsson | Har kommit igång lite..
1471
post-template-default,single,single-post,postid-1471,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Har kommit igång lite..

Jag älskar känslan när man tar på sig nya träningskläder och ger sig iväg på gymmet. Allt bli sååå mkt roligare. Jag börjar hitta hem i nya gymmet. Det tar ju ett tag innan man känner sig bekväm och får någon sorts rutin i nya lokaler, men jag trivs väldigt bra där. Försöker åka dit och göra någonting varje dag. Sen vissa dagar så blir det mest prat och häng, men vem har sagt att det är dåligt?

Annars så längtar jag väldigt mkt till fredag. Då väntar Lasse Winnerbäck på mig i Trondheim. Samma konsert som jag såg i Sthlm i höstas, men kan se den om och om igen.. Ska bli sååå mysigt. En helkväll/natt i vimlet..

Har sovit dåligt inatt så hoppas den här natten blir bättre..

Ta hand om er!

No Comments

Post a Comment