Annica Olsson | Här gick jag in i huset.. nu på väg mot den sista drömdejten..
1189
post-template-default,single,single-post,postid-1189,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Här gick jag in i huset.. nu på väg mot den sista drömdejten..

Jaha.. Efter den sista rosceremonin så kände jag att allt va väldigt konstigt. Sebbe hade varit konstig hela kvällen och den jag såg då va inte den jag hade fått känslor för. Jag fick en dålig känsla i kroppen och tyckte inte att jag fick någon kontakt med honom.

Eftersom dom hade sagt att jag skulle få den första drömdejten så betydde ju det att han skulle säga godmorgon och hej då till Jennie och sen 2 timmar senare ta beslutet och finalen väntade. Så jag hade inte så mkt till hopp där och då. Eftersom där är det den sista han ser som gäller…

Så när jag skulle gå och lägga mig den kvällen för att försöka få lite sömn, så fick jag först inte det för att dom hade inte tagit drönarbilder på natten än över huset, så va tvungen att göra det.

Tillslut fick jag äntligen gå och lägga mig mellan två tagningar, men då filmade dom fortfarande sen så alla lampor ute va tända och jag sov i en hydda med bara fönster.. När dom äntligen hade filmat klart så började dom redan då att plocka ihop lite i huset.. Men sen äntligen fick jag somna. Men vaknade vid gryning av att det surrade igen. Då skulle dom filma med drönare på huset igen.. Och jag kunde inte gå ut och duscha eftersom mitt badrum inte hade nåt tak. Så då hade jag förstört filmen lite..

Men sen äntligen fick jag börja tänka på att fixa iordning mig. Jag fick packa en liten väska att ta med mig. Sen min stora väska skulle köras till hotellet eftersom det här va sista natten i huset.

Jag fick bara veta att jag skulle äta frukost där men att det dröjde lite så jag åt lite hemma först. Plus att jag skulle ha med mig lite ombyten.. När jag sen skulle gå så kramade jag och Jennie om varandra väldigt länge. Kände hur tårarna kom..

Jag hade fortfarande den dubbla känslan i allt. Den känslan där och då att det va bestämt redan från början att Jennie skulle ”vinna”.  Kändes som att hela programmet va uppbyggt runt henne, även när man va där, som jag nämnt innan. Som många spekulerade i. Sen så lägger ju jag märke till allt. Och överanalyserar allt. Som att dagen innan hade hennes pappa blinkat åt henne på ett speciellt sätt och sen sa han till mig: ”Njut av äventyret”, så fick en konstig känsla i mig där att allt va klart. Plus att när jag kramade om Jennie så sa hon: ”Du kommer få en väldigt härlig dag..” Vilket också kändes konstigt. Det va nåt med tonläget. Som att hon visste att det va klart. Som att Sebbe sagt det åt henne/dom kvällen innan att det va klart. Skulle jag därför stå där och göra bort mig? Skulle jag se dum ut!?

Men å andra sidan så övertänker man därborta.. Man analyserar allt! Och man va skör.. Eller jag va det, så det va ju bara hjärnspöken. Det vet man.. Jag överanalyserade allt och va så rädd att bli lurad så man försökte va beredd på allt! Men han hade ju även sagt saker till mig..

Jag gav mig iväg men hade en konstig känsla i mig hela tiden. Jag såg huset, vår älskade Dogge (hunden) och Jennie för sista gången. Kändes konstigt och väldigt vemodigt. Och med den känslan kvar i mig från gårdagen så ville jag bara ge upp.. Jag tänkte fortfarande: Va fan håller jag på med?

Hela frukosten så tänkte jag bara på Jennie. Allt kändes konstigt, där och då ville jag bara avbryta. Jag pratade med teamet om det och dom sa att jag skulle gå in till honom och bara va en stund när dom packade iordning allt innan vi skulle vidare.. Jag gjorde det. Vi la oss på hans säng och när han kysste mig då, så ändrades allt. Det skulle bli en bra dag. Jag va också värd det här.. Och jag tänkte på min brors sms..

sms1

 Fina bror..

Så där och då försökte jag tänka bort Jennie och denna konstiga situation jag befann mig i. Ett måste för att faktiskt klara av det..

6 Comments
 • Anki

  20 december, 2016 at 22:14 Svara

  Du är sååå grym, vacker, modig, intelligent, du är bäst bland alla!!??
  Snart kommer mannen i dit liv? Som du är sååå värd.
  Glöm mesar, töntar, falska karlar!!!
  Kram du är barA sååå bäst!???

 • Amanda

  20 december, 2016 at 23:03 Svara

  Vilken fin och ärlig text. Du förtjänar en ännu bättre kille än Sebastian ❤

 • Anna Bäckrud

  20 december, 2016 at 23:09 Svara

  Blev chockad att han inte valde dig. Jag höll på dig hela tiden och blir så arg att han spelar ett sådant fult spel med er. Inte bara dig och Jenny, han verkar ju vara så övertygande och ge så mycket bekräftelse till många av tjejerna.
  Men jag höll på dig och blev så besviken och ledsen när du fick lämna.
  Kram!!

 • Maria

  20 december, 2016 at 23:50 Svara

  Du är bara en vinnare i detta Annica. Inget annat. Du har inte förnedrat dig på ett enda vis genom att vara sårbar och visa kärlek och öppenhet trots tidigare svek. Det är väl starkare än allt. Resten har krympt och förnedrat sig. Inte du. Inte på ett enda vis. Alla förtjänar ngn som vågar vara ärlig och rak i sina känslor och sin kommunikation. Kan man inte det kommer man hitta skenmanövrar ett helt liv och säga det andra vill höra men aldrig vara äkta eller genuin mot ngn. Allra minst sig själv. Oj, måste ha massor med kvaliteter och En karaktär för att klara allt vad livet innebär för prövningar. Utseende och ord är inte allt. Krävs mer för att bli trygg och lycklig ömsesidigt med ngn. Skulle aldrig lita på honom ngnsin. Han saknar ngt väsentligt. Rakhet och ärlighet. Det går inte att bygga ngt ngnsin utan det. Tyvärr. Inte med ngn. En sol och vårare. För alltid. Tyvärr. Han klarar inte ens hantera paradiset. Hur ska han då fixa resten ? Var glad Att det inte gick längre och sluta aldrig våga ge det du ger. Låt aldrig motsatsen vinna, och känna dig förnedrad för du ger ditt hjärta och själ i kärleken, det är aldrig fel. Det är motsatsen som är förnedrande om ngt. Kärlek och lycka till. Det kommer ngt gott av detta. Vänta och se. Han som är den du förtjänar. Finns där. Så länge som du är öppen att ta emot det. Låt ingen förstöra det vackra. Ingen har rätt att göra det. Ingen. Xx ?

 • Tove

  21 december, 2016 at 08:03 Svara

  Du verkar vara en otroligt fin tjej, 2017 blir ditt år! ?

 • Maria Hardie

  21 december, 2016 at 10:45 Svara

  Hej Annica!

  Så modig, cool och stark du är som gått igenom denna resa. ?

  Vi hejade såklart på dig ?.
  Men men det är hans förlust som inte valde dig..

  Stor kram och hoppas du mår bra!

Post a Comment