Annica Olsson | Han
1976
post-template-default,single,single-post,postid-1976,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Han

Mamma❤️ Vi brukade skratta åt min lista du och jag.. min långa lista på vad det va jag sökte hos en kille. Fick ofta höra att jag borde sänka mina krav. Att jag aldrig skulle få någon om jag inte gjorde det. Det fanns ingen som hade allt det.. ”Det finns ingen som är så.. ” ”I din ålder kan man inte vara så kräsen..”

Men jag har alltid känt att han finns där. Och det visste du också.
Och.. Nu fick jag en kyss på din grav mamma.

Tårar rann. Men Han höll om mig. Han som faktiskt fanns där ute. Han som tyvärr inte hann fram innan du lämnade oss. Men.. jag är säker på att det är du som hittat honom åt mig. Väldigt mkt som säger det. Det va bland det första jag sa när du lämnade mig, att nu vet jag att din största uppgift blir att rodda runt så jag får träffa någon.. Det va din största önskan. Du visste ju om min önskelista och här hos honom kunde jag bocka av allt. Nästan lite läskigt..allt fanns med. T.o.m små onödiga detaljer.. Men rädslan att bli lämnad har varit för stor för att våga släppa in någon. Men känslan när jag såg honom va speciell. Så speciell att jag inte kunde släppa eller låta honom gå. Hela min själ sa ja. Känslan att behöva springa efter. Det va speciellt.. Något jag aldrig känt så fort, så tydligt. Men jag följde magkänslan. Jag litar ju på den nu. Jag sprang efter. Jag va rädd, men jag vågade.

Efter första kaffedejten gick jag pirrig mot bilen. Du är den jag hade ringt då mamma. Ringt för att berätta att jag äntligen varit på en dejt. Att jag vågade. Att han va speciell. Att han hade allt på listan. ✔️✔️✔️✔️
Jag ringde Linnea och när jag precis tänker tanken att jag skulle vilja berätta för dig mamma så kommer din bil.. i samma gränd där jag hörde paraden när du somnade in.. Där kommer din bil. Jag ser ditt regnr och allt stannar upp.. Jag slutar andas. Har inte sett den sen Juli..Din bil åker ner mot mig, förbi och svänger ut mot Frösön. Där och då visade du mig. Där och då visste jag att du vet. Du ser. Det va du.. Tack mamma!

Tack för honom. ❤️

Han som får mig att känna mig älskad. Han som tar hand om mig. Han som torkar mina tårar. Han som håller mig. Han jag får va liten hos. Han som tittar på mig sådär som jag längtat efter. Han som är ärlig. Han som gör mig trygg. Han som är världens finaste. Han som varje dag visar att han väljer mig.

Jag vet att du hade varit världens stoltaste svärmor.❤️ Du hade pratat om honom hela tiden. Du hade berättat om honom för alla. Du hade älskat honom… fast det vet jag att du gjorde innan jag ens såg honom.

Han är perfekt för mig.

Sorgen över att du inte får träffa honom blandas med tacksamhet att han kom precis just nu. ??❤️

No Comments

Post a Comment