Annica Olsson | Första dagen på det nya året..
1349
post-template-default,single,single-post,postid-1349,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Första dagen på det nya året..

Hej!

Jag sitter just nu och samlar lite frågar jag har fått så jag kan svara på dom här på bloggen imorgon. Har bara hunnit svara på några så tänkte att jag ska försöka svara på dom som ställs oftast. Ska försöka skärpa mig här inne.. Jag är ju mest på Instagram, men ska verkligen försöka att uppdatera mer här också.

Jag tänker ju alltid: Men vem vill läsa nåt om mig?

Men tydligen så är det ju faktiskt några som vill det och jag är så tacksam för att ni är här.

Nyårsafton va grym. Det började med ett gympass, sen vinlunch som gick över till shopping (lätt hänt), och sen en mysig middag och kväll med vänner.

Har ni några nyårslöften? Jag har det. Jag kommer sätta mig själv först ännu mer än tidigare. Företag och full fart mot mina mål. Ska också resa mkt.. Och fortsätta att utmana mig själv. Ska göra saker som skrämmer mig såklart. Våga säga nej och våga säga ja! Helst varje dag. Inte så mkt nytt alltså.. Jo, företaget då!

Nu ska jag försöka stänga mina blå. Idag är jag lite extra glad eftersom det har snöat!! Tjohooo! Håll koll på frågestunden imorgon.. =)

Godnatt

No Comments

Post a Comment